OSTAĆU ISTI, JER DOBRE STVARI NE TREBA MENJATI: Sloba Radanović progovorio o prethodnoj godini, supruzi Jeleni i planovima za budućnost

Pevač Sloba Radanović novogodišnju noć proveo je radno i bez svoje supruge Jelene, a kako kaže, novogodišnji nastup mu je kao i svaki drugi.

- Toliko radim da sam izgubio pojam o vremenu, kao i čar te noći.

U našoj prestonici nastupao je veliki broj izvođača, te je Sloba otkrio da li se bojao da će njegova publika izabrati da u Novu godinu uđe uz nekog drugog pevača.

- Iskreno, ne. Svako ima svoju publiku, a i ako negde ima ljudi, to je u Beogradu - rekao je pevač pa otkrio da supruga Jelena nije bila pored njega u ponoć:

- Jelena je ostala kod kuće, odmara, trudnički - istakao je pevač, pa priznao da je izuzetno zadovoljan godinom koja je iza nas:

- Desilo se svašta lepo i privatno i poslovno. Ako 2023. bude upola kao 2022. godina, neću se žaliti. U Novoj godini ću ostati isti, jer dobre stvari ne treba menjati.

Za kraj intervjua, pevač je otkrio da mu godišnjica očeve smrti, 31. decembar, dosta teško pada.

- Život mora da ide dalje. Nema dana da ne pomislim na njega. Svake godine nekoliko pesama otpevam samo za sebe i njega, jer znam da nas odozgo gleda i želi srećnu Novu godinu.

Izvor: Blic.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još