SRAM TE BILO, DOK SE JA BORIM ZA POTOMSTVO, TI SE VRAĆAŠ POROKU: Ivan Marinković završio u suzama zbog kritika devojke Jelene Ilić (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima upriličena je proslava krsne slave Ivana Marinkovića. Marinković je okupio zadrugare i počeo da čita čestitke svoje porodice.

- Željko, srećna ti slava, želim ti da je proslaviš u zdravlju i veselju, i da nauičiš tatu pravim vrednositma - glasilo je pismo koje je Ivan pročitao, pa je onda krenuo da čita čestitku od devojke Jelene Ilić:

- Znam da misliš da se ništa ne vidi! Veruj mi da lažeš samog sebe. Da li si u životu više pio od tuge ili sreće?! Pošto si 31.12. bio jako srećan zbog poruka svih nas. Opet sve ispočetka?! Ponovo stara-nova borba?! Da li si ušao tamo da bi ponovo počeo da piješ ili radi naših ciljeva? Imaš li malo stida, srama, osećaja, empatije? Reći ću ti da nemaš, jer ovo je sebičluk! Da li meni predstoji najveća životna borba za potomstvo ili ću se celog života boriti sa tvojim porokom! Veruj mi da više neću! Ovo ti je poslednja opomena. P.S. Imaš sjajne "prijatelje". Najbolji "drugovi" ti uvek pune čašu i pokrivaju te. Za mene bi to bili neprijatelji! Šokirana sam tvojim hendikepom da uopšte ne prepoznaješ zlo od dobrog. A svakom zlu ime počinje na M i Z. Izgleda da i misliš da je pristojno da te zamalo jaše i masira dete od 18. godina. Hvala ti na svemu, hvala na "poštovanju" i "istrajnosti". Sram te bilo! P.S: Poklon za Novu godinu, maska i kozmetika su za Maju. Poljubi Željka - glasilo je pismo.

- Nije opravdanje ništa što kažem, u pravu si za sve. Ali ovaj ulazak je bio ni od kuda, ja se brinem sve vreme, ja ću se boriti, i neću odustati, jer bila si uz mene u mojim najtežim trenucima, ovo je poslednja opomena, nemam opravdanja ni za šta. Verovatno misli na Valentinu, obratiću pažnju na sve. Izvini - rekao je Ivan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još