SOFIJA JE OSTVARENJE MOG SNA: Nataša Kovačević iskreno o majčinstvu i odgajanju malene naslednice

Nataša Kovačević kraj 2022. godine pamtiće po najlepšem životnom trenutku kada je na svet donela ćerku Sofiju. Od tada svaki dan za nju je bajka.

- Protekla 2022. godina je definitivno bila najsrećnija godina u mom životu, bar do sada. Dolazak Sofije i proširenje naše male srećne porodice je ostvarenje sna, ali uz to naravno dolazi i velika doza odgovornosti. Nadam se da ćemo i suprug i ja biti dostojni ovog novog izazova i da ćemo sa uživanjem gledati našu princezu kako raste - kaže Nataša.

Na pitanje koliko joj Božić znači, posebno sada kada je proširila porodicu, bivša košakrašica odgovara:

- Božić je oduvek bio i ostao moj omiljeni praznik. Odrastajući obožavala sam taj čaroban praznični osećaj, period koji smo kao porodica provodili uvek zajedno. Sada, kada je Sofija došla na svet, Božić za sve nas dobija poseban značaj i trudićemo se da održimo naš porodični mir u svim narednim godinama.

Nataša kaže da su je protekle godine naučile koliko je zdravlje važno.

- Tako da je to moja jedina želja ovog Božića. Sve ostalo će doći samo od sebe, a znam da ljubavi, sreće i poštovanja neće manjkati - istakla je ona.

Prema Natašinim rečima, Sofija je tek napunila mesec dana i početni period je definitivno bio izazovan.

- Koliko god da smo se pripremali za njen dolazak na svet definitivno je da nijedna knjiga, iskustvo ili savet ne može da vas potpuno pripremi za ono što dolazi. Svaka majka sigurna sam dobro zna koliko emotivnih uspona i padova dolazi iz dana u dana posebno nakon porođaja. S godinama, znam da izazova neće nedostajati, ali se veoma radujem svemu što dolazi. Koliko god teško bilo u nekim trenucima, ovo je najsrećniji i najlepši period u mom životu - naglašava Nataša i dodaje da zna da će mezimica biti tatina princeza.

- Tata Vuk je veoma nestrpljivo čekao dolazak svoje ćerkice, a iz svog iskustva znam da je spona između očeva i ćerki nešto zaista posebno. Za sada su nam uloge ravnopravno podeljene ali znam da će Sofi biti tatina princeza i srećna sam zbog toga - kaže Nataša.

Izvor: Blic.rs
Foto: nacika7/Instagram

Pogledajte još