ČUDNE PROCENE: Pet načina na koje muškarci "testiraju" žene na prvom sastanku

Nemojte da se začudite ako na prvom dejtu budete stavljeni na ove "testove".

Kada biramo partnera, to radimo na osnovu svojih kriterijuma, a na prvom sastanku obično procenjujemo da li se osoba sa kojom smo izašli uklapa u naše kriterijume. Zbog toga ćete možda biti stavljeni na male testove na prvom dejtu koji će otkriti da li ćete nastaviti da izlazite zajedno.

Ovo su samo neki od načina na koji muškarci testiraju žene tokom prvog sastanka:

Testiranje nivoa ljubomore

Muškarci imaju veliku želju i naviku da testiraju koliko su žene ljubomorne, pričajući o njihovim prijateljicama. On želi da bude siguran da niste "luda žena" koja će napraviti problem čim se spomenu druge žene iz njihovog života. Osim toga, muškarci su skloni flertovanju i sa drugim ženama pred vama, često kako bi vas samo testirali i videli vašu reakciju.

Testiranje inteligencije

Muškarci vole da testiraju nivo inteligencije žene koju vide kao moguću partnerku. Da bi znao koliko možete biti zanimljivi i da li ćete moći da se uklopite u njegovu ekipu prijatelja i porodice, on vas može testirati na različite načine.

Može vas pitati za mišljenje, vaše političke preference ili bilo šta drugo na osnovu čega će moći da proceni da li može da vodi intelektualne razgovore sa vama ili ne.

Testiranje vaše ličnosti

Ovde muškarci imaju tendenciju da vam daju različite scenarije u kojima će vam dati mogućnost izbora. Ovo im pomaže da odrede vašu ličnost. Bilo da je u pitanju hrana, scena kupovine sa ograničenim novcem na računu, bilo šta. Ono što odaberete ili ideja koju tražite, pomaže im da vide kakva je vaša ličnost. To im barem daje grubu sliku.

Testiranje na osnovu prethodnih veza

Ovo je klasičan test lojalnosti. Oni žele da znaju da li ste ozbiljno emotivno oštećeni ili zrelo prihvatate prethodni kraj i odlučni ste u nameri da nastavite dalje. Muškarac jednostavno žele da vidi da li mu možete biti odani ili ne. Oni ne žele da budu vaši psihijatri, već samo žele da vide kako reagujete na priču o bivšem partneru.

Test "ispale"

Ovo može biti veoma neprijatno, ali je vrlo često. Muškarci vole da vas testiraju na čudne načine, ali to im polazi za rukom. Jedan od njih bi bio da otkaže viđanje sa vama u poslednjem trenutku. Njemu je bitno kako ćete reagovati na ovo.

Ono što on želi da vidi je, da li ste nezavisni ili privrženi - da li vam to neće smetati i ostavićete prostor za sledeće viđanje, ili ste se pak naljutili.

Izvor: ddl.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još