MARIJA POKUŠAVA DA POLJULJA NAŠU VEZU: Verenica Ivana Marinkovića žestoko oplela po Kulićima

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Miljana Kulić doživela je pomračenje kada je čula da se Ivan Marinković šalio kada je pogrešio Željkov datum rođenja, zbog čega mu je zabranila da ga viđa.

Naime, kako se tokom emisije nastavila rasprava Miljane i Ivana, Marija Kulić iznela je svoje mišljenje ovim povodom, a to je da Marinkovića ne zanima ni Željko, ni njegovo prvo dete, već samo ono na kom će raditi sa Jelenom.

Ovim povodom, oglasila se Ivanova devojka Jelena Ilić i prokomentarisala celokupno dešavanje u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima.

- Ništa čudno... Mislim da Miksi nešto nije prijalo juče, pa se odjednom setila da je vređa to što ne zna datum i to baš u emisiji, lajv programu... Meni se dopada što se Ivan sve bolje slaže sa Marijom, ali ona se menja kako duva vetar ili kako rijaliti "zahteva" od nje. Sve je to lažno. I razni hvalospevi o meni. To da li sam ja nesto kupila Željku, ne tražim zahvalnost, pogotovo ne od njih. Ne želim nikada da ih sretnem nakon tolikih uvreda, a i pretnji upućenih meni. To radim jer su deca najvažnija, čija god bila, a Željko je Ivanov sin. Ja znam da Je Ivan svake godine čestitao rodjendan Željku, barem putem sms poruke upućene Siniši ili Mariji... Mariji očigledno već prelazi u opsesiju da pronađe nešto zbog čega bi našu vezu pokušala da poljulja, što je meni smešno - rekla je Jelena i dodala:

- Ti ljudi nisu svesni kakva je naša ljubav, šta smo sve prevazišli, koliko smo problema napravili sebi i našim porodicama. Na kraju koliko smo se izdigli i stvorili sebi mir i jedan veoma lep život. Rijaliti je samo 10 meseci posla koje Ivan treba da "odradi" i da se vrati tamo gde smo nas dvoje sebi stvorili naš svet. Nadam se da će Željko biti uvek u Ivanovom životu - zaključila je Jelena.

Izvor: Pink.rs
Foto: ivanmarinkovic79_official/Instagram

Pogledajte još