PRVI PUT SAM OSETILA STRAH: Milena Vučić otkrila detalje zdravstvenog stanja nakon operacije tumora

Pevačica Milena Vučić pre dva dana putem društvenih mreža obelodanila da je svojim fanovima i javnosti da je završila na onkologiji nakon što je samoinicijativno otišla na pregled dojki i da joj je otkriven benigni tumor.

- Samo saznanje da postoji promena me je iznenadilo. Imala sam sreću što sam na osnovu svoje intuicije uradila pregled. Po prirodi nisam plašljiva osoba, ali sam ovog puta prvi put osetila strah - kaže za "PulsOnline.rs" Milena i dodaje:

- Najveći mir mi je ulio doktor koji me je pregledao, potom Nikola, sestra i majka. Pripremila sam se, zakazala intervenciju i otišla na odmor sa Nikolom i decom. Taj period mi je bio potreban da se opustim i vratim sigurna i opuštena sa puta.

Vučićeva je otpuštena sa klinike, ali se još uvek čeka nalaz koji će potvrditi da je sve u redu.

- Sve što se meni desi, mislim lako ću rešiti, ja sam jaka, mogu sve. Važno mi je bilo da znam kakav je postupak, zbog dece koja su navikla da provode vreme sa mnom. Međutim, doktor mi je objasnio da intervencija kratko traje, da ću ubrzo moći normalno da funkcionišem. Hvala Bogu, bilo je tako kao što je rekao - priča Vučićeva i dodaje:

- Ne mogu reći da je to što se meni desilo strašno. Teško su mi pale priče koje sam čula, a dešavaju se ženama. Nikada ranije nisam lično upoznala osobe koje imaju ozbiljnije intervencije, pa sam smatrala da je "meni lako".

Nakon uspešno obavljene operacije, Milena je uz osmeh apelovala na važnost redovnih pregleda.

- Bilo bi dobro da se više edukujeno, budemo pažljivi i odgovorni prema sebi. Ne treba paničiti, ali treba biti prizeman i biti nežan prema svom telu i zdravlju. Očigledno je da je svaki redovan pregled jako važan - završava pevačica.

Podsetimo, Milena Vučić je pre deceniju i po imala nekoliko hitova koji se i dan-danas mogu čuti na radio stanicama, te u muzičkim takmičenjima, poput "Da l' ona zna", "Luče" i "Na talasima". Producent joj je bio čuveni muzičar Željko Joksimović, dok vrlo brzo posle tadašnjih velikih uspeha nismo imali prilike da je viđamo u javnosti kao ranije.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: vuchicmilena/Instagram

Pogledajte još