DVA POVODA ZA SLAVLJE: Maja i Alen Hadrović upriličili proslavu krštenja i 1. rođendana sina Vuka (VIDEO)

Učesnici četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" Maja i Alen Hadrović danas imaju tri povoda za slavlje.

Naime, par koji je svoju vezu započeo pred kamerama ružičaste televizije, stao je na "ludi kamen" u avgustu 2021. godine, a dvadesetpetogodišnjakinja se porodila 26. decembra iste godine i na svet donela dečaka za koga su ponosni roditelji odabrali ime Vuk.

Maja i Alen danas su u Crkvi Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Beogradu krstili svog mališana.

- E, ovaj dan mogu da nazovem najsrećnijim u životu! Naš Vuk je danas primio Hrista. Na mnogaja ljeta - napisao je Alen pokraj fotografija iz crkve.

Ponosni roditelji organizovali su veliku proslavu povodom mališanovog 1. rođendana i svečanog čina krštenja.

Kako je lepa plavuša ponovo u drugom stanju, bivši zadrugari danas su na slavlju koje je upriličeno u jednom beogradskom restoranu, pred gostima otkrili i pol bebe koju očekuju.

Maja pored Vuka, iz prvog braka ima sina Andriju, a sada u njihovu porodicu konačno stiže devojčica, što je Hadrovića izuzetno obradovalo.

Alen je svojevremeno izrazio želju da dobije ćerku, a naposletku, to mu se i ostvarilo:

- Iskreno, voleo bih devojčicu, jer imamo već dva dečaka! Ali svakako bih se jednako obradovao i još jednom junaku. Ako bude devojčica, zvaće se Angelina, po mojoj sestri.

Na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram podelili su fotografije i video-snimke koji su dočarali delić svečane atmosfere.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: majahadrovic/Instagram

Pogledajte još