PRATIĆE IH NA SVAKOM KORAKU: Koja tri horoskopska znaka će imati najviše sreće u 2023. godini?

Kao i svaka prethodna, i 2023. godina će doneti i srećne i tužne faze u našim životima. Ipak, to ne znači da će svi ljudi na svetu podjednako uživati u dobrim aspektima planeta, niti da će svi iskusiti samo ono najgore. Precizna astrološka predviđanja podrazumevaju izradu i detaljno tumačenje natalne karte, ali kao i uvek, na početku svake nove godine, astrolozi objavljuju listu najsrećnijih među nama - onih kojima će ova godina biti (ako ne najsrećnija) bolja nego inače.

U nastavku teksta saznajte da li i vi spadate u grupu srećnika.

BLIZANCI

Prema predviđanjima astrologa, 2023. će biti jedna od vaših najsrećnijih godina. Daćete prioritet svojim ciljevima a svi vaši snovi polako ali sigurno će početi da se realizuju kako meseci budu prolazili. Ova srećna godina će vam pomoći da ostvarite svoje želje, bilo da se radi o unapređenju na poslu, emotivnoj vezi ili upisu na željeni fakultet. Oslobodite se briga i tereta koji vas je pritiskao tokom 2022. godine i spremno zakoračite dalje! Pre svega - dozvolite sebi da budete srećni. Pošto će vas 2023. tretirati sa puno ljubavi, moći ćete da iskoristite sva znanja koja ste do sada stekli. To će vam ujedno doneti i niz dobrih rezultata kojim ćete se ponositi a koji će ujedno delovati pozitivno i stimulativno i na vašu porodicu, decu, dom i finansije.

VAGA

U novoj, 2023. godini, pripadnici vazdušnog znaka Vage imaće veliku šansu da konačno pronađu svoju veliku ljubav ali i steknu slavu koju zaslužuju. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, obilja i umetnosti, ovaj znak će imati fantastičnu godinu. U skoro svakom aspektu vašeg života, naići ćete na potpuno nove mogućnosti i velike prilike. Neustrašivo jurite svoje ciljeve zajedno sa osećajem velike snage i motivacije da isprobate nove stvari. I materijalno i u pogledu vašeg porodičnog života, imaćete veliku korist. Očekuje vas ne samo finansijski boljitak, već i mnoštvo dobrih prilika za jačanje statusa i karijere. Tokom leta moguće je vraćanje na neku nezavršenu emotivnu priču iz prošlosti - dobro razmislite da li ste nekom spremni da pružite još jednu šansu.

ŠKORPIJA

Nova godina krije toliko toga lepog i uzbudljivog za vas! Pripremite se za fantastičnu ali i pomalo napornu godinu koja je pred vama. Dobićete mnogo sjajnih prilika (što poslovnih, što emotivnih) i morate se pripremiti da u potpunosti iskoristite svaku od njih. Pošto vam zvezde već daju svoju naklonost i blagoslov, nemojte se plašiti pogrešnih poteza već verujte u sebe i svoje mogućnosti. Velike stvari se dešavaju ove godine! Slobodno rizikujte, ali pazite da ne ugrozite kvalitet svog rada samo zato što je 2023. označena kao vaša srećna godina. Uložite mnogo truda i rada kako biste ostvarili bolji poslovni uspeh jer je ova godina odlična i sa stanovišta karijere. Polovinom godine moguće upoznavanje sa osobom u koju ćete se ludo zaljubiti. Zaista, ove godine izgleda da se konačno ostvaruju svi vaši snovi!

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još