ANTI-LJUBAVNI HOROSKOP: Sa kojim muškarcima je bolje ne počinjati vezu?

Kako biste opisali svoj lični život? Laka, mirna i romantična avantura? Ili staza sa preprekama? Ako vaša stvarnost više podseća na ovu drugu opciju i ceo vaš život se sastoji od loših sastanaka i toksičnih veza, možda bi trebalo da pronađete odgovore u zvezdama?

Ako ste Ovan: držite se dalje od posesivaca

Važno je da imate svoj prostor. Ako je vašem dečku potrebno vaše stalno prisustvo i pažnja, a zbog nedostatka kontakta postane agresivan - bežite od njega! Na prvi pogled, naravno, njegova želja da provodi vreme sa vama može izgledati slatko i prijatno, ali vi nemate 15 godina i ne bi trebalo da danonoćno provodite vreme zajedno. Zapamtite da morate imati lične granice, koje on nema pravo da krši.

Ako ste Bik: klonite se radoholičara

Ne treba vam mnogo da biste bili srećni: provedite veče zajedno uz sveće, osetite brigu i pažnju voljene osobe. Najmanje od svega, radoholičari i karijeristi to mogu dati. Upoznavši takvog čoveka, nemojte se pretvarati da vam uopšte nisu potrebni redovni sastanci i opšta zabava. Ako je njegovo vreme previše dragoceno da ga gube na vas, najbolje je da se odmah oprostite od takve osobe.

Ako ste Blizanci: klonite se "tate"

Volite da upoznajete ljude, osećate se slobodno i nezavisno. Ako momak stalno pokušava da zna gde ste, kada ćete se vratiti, kada idete u krevet, najverovatnije on nije tvoj dečko. Za nekog drugog ovo može biti manifestacija brige i ljubavi, ali ne i za vas.

Ako ste Rak: klonite se gospodina Greja

Osećaj sigurnosti je iznad svega za vas, pa izbegavajte manipulatore koji će na svaki način tražiti vaše neograničeno poverenje. Bolje je pronaći osobu sa kojom će odnos biti zasnovan na međusobnom poštovanju, poverenju i partnerstvu.

Ako ste Lav: klonite se Šerloka Holmsa

Volite da ste u centru pažnje, volite romantiku. Ako momak sa kojim izlazite izgleda kao razuman Šerlok Holms, analizirajući svaki pokret, sklonite se. Potražite nekoga ko može da zapali vatru u vama (Lav je, ipak, vatreni znak Zodijaka). Neko ko vaše prisustvo uzima zdravo za gotovo ne odgovara vam.

Ako ste Devica: klonite se večnog deteta

Vi ste praktični i sabrani. Zato, pored infantilnog čoveka, počinjete da igrate ulogu majke (nesvesno). Niko ne kaže da ga ne možete podržati i inspirisati, ali zapamtite da ne treba da rešavate njegove probleme. Ako momak traži dadilju, neka traži dalje.

Ako ste Vaga: klonite se ljubomornih

Po prirodi ste društvena osoba koja voli da ćaska i flertuje. Ako izlazite sa nesigurnim tipom koji je ljubomoran na sve i svakoga, onda postoje dva izlaza iz ove situacije. Možete se promeniti zbog svoje velike ljubavi i komunicirati samo sa svojim izabranikom. Ako vam je važno da ostanete svoji, onda je bolje da ne menjate sebe, već njega: nađite samopouzdanu osobu koja će vas prihvatiti onakvim kakvi jeste.

Ako ste Škorpija: dalje od osoba koje ne znaju šta žele

Veoma je važno da imate duboku i intimnu vezu sa osobom. Zašto onda gubiti vreme na momke koji ne znaju šta žele i nestaju kada veza postane ozbiljna? Dok ste prijatni i laki, a pitanja "ko sam ja za vas?" nisu na dnevnom redu, onda je sve u redu. Kada želite nešto više, sve se naglo završi. Ne gubite vreme na nedostojne ljude i njihove igre.

Ako ste Strelac: klonite se beznadežnog čoveka

Svi počinjemo negde i ne postižemo odmah uspeh. Ovo je dobro. Međutim, postoje ljudi koji ne teže ničemu: nema ciljeva, ambicija, planova, razvoja. Ova opcija definitivno nije za vas! Ceo vaš život se sastoji od izazova, osvajanja vrhova i postizanja novih ciljeva. Bolje je biti sam nego sa osobom koja nikada ne planira da napusti toplu i udobnu zonu udobnosti.

Ako ste Jarac: klonite se večnog tragača

Čovek koji ne razume šta da radi sa svojim životom nije najbolji za vas. Važno vam je da se stalno razvijate i idete napred, tačno znate šta želite od života. Ako momak još uvek nije odlučio šta želi da bude "kada poraste", onda je bolje da nastavite sa svojim životom.

Ako ste Vodolija: klonite se prostodušnih momaka

Neočekivano, zar ne? Svi vole jednostavne i razumljive ljude od kojih znate šta možete očekivati. Međutim, oni nisu pogodni za buntovnike koji vole nepostojanost, nepredvivost i originalnost. Verujte, jednostavan momak neće biti zainteresovan za vaše inovativne ideje i grandiozne planove za osvajanje sveta, a vama će biti dosadno s njim. Ne gubite vreme pokušavajući da budete shvaćeni, već pronađite pravog istomišljenika.

Ako ste Ribe: klonite se glumaca

Važno vam je da upoznate nekoga ko će vas jednostavno voleti i ceniti. Ako se upletete sa teškim momkom, poput narcisa budite spremni da će se vaša veza pretvoriti u predstavu u kojoj definitivno nećete dobiti glavnu ulogu. I da, takve ljude je veoma teško promeniti, pa je bolje ne dozvoliti da se udavite u iluzijama.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još