IZAZIVA RAZLIČITE REAKCIJE: Vanilla girl - novi modni trend i životni stil

Zimski dani doneli su sa sobom i novi trend – "vanilla girl" koji je uspeo da poveže modu sa hladnim desertom – sladoledom od vanile.

Kao i obično, "krivac" za ovo je TikTok koji je ovaj trend podigao na viši nivo i napravio je od njega životni stil.

Ko je "vanilla girl"?

Zamislite devojku koja se budi u beloj mekanoj pidžami, odlazi u kuhinju da popije vodu sa limunom i pravi svoj ledeni latte u čaši sa slamčicom. Potom oblači topli džemper od kašmira, lagane pantalone i uzima svoju veliku baggy torbu sa rokovnikom i laptopom i odlazi na posao.

Kako se ona oblači?

Njen garderober je prepun udobne čipke, pletenih džempera, plišanih pantalona bele, krem i bež nijanse. Ona ne zaboravlja ni ogrlice koje mame poglede, a obožava bisere i pletene čarape do kolena!

"Vanilla girl" i njena estetika

Biti "vanilla girl" je više od mekane odeće kremastih tonova – to je postao način života. Od udobnih jastučića na garnituri, belog čupavog tepiha, parfema i kupki sa notama vanile, do opuštenih lokni i zdravih recepata.

Iz ugla okruženja

Fokus je na pozitivnim vibracijama koje bez napora prenosi na druge, izaziva divljenje zbog svoje ženstvenosti i savršenog izgleda koju se čini da postiže za nekoliko minuta, a u isto vreme je simpatična i uvek sjajno organizovana.

Baš kao i većina trendova sa TikToka, "vanilla girl" izaziva različite reakcije – ili vas potpuno inspiriše ili budi odbojnost prema ovom načinu života. Biti devojka od vanile nije lako, posebno ako ovako živite svakog dana jer zaboravljate na pastelne tonove i jarke boje koje sve čine živopisnim i veselijim.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još