VODE RAČUNA O IZGLEDU, ZDRAVLJU, OBRAZOVANJU: Koje dame horoskopa svojim životnim stilom ostavljaju druge bez daha?

Da li znate da svaki horoskopski znak na određeni način brine o sebi - zdravlju, izgledu, obrazovanju?

Devica - znak koji živi za zdrav život

Ženi Devici je jako bitno njeno mentalno zdravlje. Vodi računa koje namirnice koristi, mentalna higijena joj je na prvom mestu a svoje telo doživljava kao sveti gral i dosta ulaže u njega. Voli duge šetnje i umerenu fizičku aktivnost koja joj pomaže da održi balans. Ona ne voli ništa prenaglašeno, već da sve bude umereno i sa merom. Tretanu koristi da bi održala tonus mišića i imala pravilno držanje tela, a hrana koju konzumira je vrhunskog kavilteta i omogućava joj da liniju drži pod kontrolom. Poseta psihoterapeutu sastavni je deo njenog života jer voli da sve odmah "počisti" i posloži u svojoj glavi, isto kao i u životu.

Lav - znak koji sve ulaže u sebe

Ženi Lavici je jako bitan njen spoljašnji izgled. Frizura, šminka, lice i nokti kao i garderoba moraju da budu savršeni. Svakako je žena koja najviše posećuje kozmetičke salone i koja obožava hirurške intervencije, sa ciljem da zauvek ostane mlada. Ono što jako bitno naglasiti jeste da žena rođena u znaku Lava sve radi sa stilom i da estetsku hirurgiju koristi u svoju korist. Sve je na njoj urađeno kraljevski i sa dozom glamura. Estetska hirurgija je njeno glavno oružje kada je starost u pitanju! Osim estetskih ulaganja koja su najsvaremenija i najskuplja, takođe i njeno ulaganje u samu sebe kada je obrazovanje u pitanju je isto na visokoj lestvici.

Vaga - balans u svemu pa i u fizičkom, obrazovnom, estetskom smislu

Ako vidite savršenu ženu koja je besprekorno damski obučena sa visokim obrazovanjem i izvajanom figurom onda je to sigurno Vaga! Ona voli glamur i lepotu, ali na sofisticiran način. To je žena koja u svemu ima meru i svemu daje svoj lični pečat. Dama koja ostavlja bez daha. Ne robuje trendovima, pa je nikada nećete videti sa trendi frizurom već onom koja je primerena njenom licu i senzibilitetu. Takva je u svemu, obožava kozmetičke salone, ali koristi samo ono što je za nju. Voli da izgleda lepo i ide u teretanu ali umereno. Estetsku hirurgiju koristi ne da ispravlja mane već da naglasi ono najlepše na sebi.

Vodolija - znak koji vlada umom

Vodolija ne voli površne stvari, a um, učenje, usavršavanje i pronalasci su ono što je pokreće. Ona ne vidi površni svet i nikada se neće zaljubiti u vaše senzualne usne već u vašu energiju i inteligenciju. Znak koji živi da bi učio, napredovao, sazrevao sa univerzumom. Veliki zaljubljenik u prirodu, poštuje njene cikluse i divi joj se. Nauka je pogonsko gorivo za Vodolije.

Ribe - umetnice

Njihov svet su umetnost, boje, muzika i intuitivnost. One potpuno drugačije doživljavaju svet od svih drugih horoskopskih znakova. Njihova čula su nadražena i veoma lako prepoznaju opasnost ili loše namere drugih ljudi. Žive u svom svetu i u tom svetu imaju balans. Zbog umetničkog sveta u kojem žive ljudi ih doživljavaju kao čudake.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još