MALI MOJ PRINČE, JEDVA ČEKAM DA TE UPOZNAM: Milica Rađen uživa u trudničkim danima (FOTO)

Pevačica Milica Rađen poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram oduševila je svoje fanove.

Naime, supruga nekadašnjeg vaterpoliste Nikole Rađena podelila je fotografiju na kojoj nasmejano pozira mazeći trudnički stomačić i svom nerođenom sinu uputila emotivnu poruku.

- Zaista mi nisu važne stvari poput nemogućnosti nošenja i zakopčavanja farmerkica, kilogrami viška, osećaj da ćeš svakog momenta da pukneš, utiska da si kao nasukani kit od nekoliko tona, veličine stopala koja su odjednom 2 broja veća, nemogućnost da od veličine stomaka vidiš brojkice na vagi (što je dobro) , a ni rečenica koju čujem svaki dan jedno 300 puta - "Au, čoveče, koliki ti je stomak, pa kad ćeš već jednom da se porodiš?!"... Ne - to je nevažno, jer sve to prođe i ode, na to i zaboraviš, ili još bolje, bude ti komično jednog dana. Nije važno jer dobijaš najlepšu životnu ulogu - ulogu majke. Nije važno, jer sam najsrećnija žena na svetu zato što ću uskoro ljubiti "none" koje me šutiraju 24/7 kao da već uveliko plivaju sve plivačke stilove uz tatu i savladavaju neke G6 akcije/kombinacije dodavanja lopte, koje ja verovatno nikad neću razumeti i skontati (nadam da će povući na tatu, jer sam ja sa sportom na "vi")... Mali moj prinče, jedva čekam da te upoznam - napisala je buduća majka koja je osmom mesecu trudnoće.

Podsetimo, atraktivna crnokosa dama i proslavljeni sportista krajem novembra prošle godine izgovorili su sudbonosno "da" pred Bogom na intimnoj ceremonji u Hramu Svetog Save u Beogradu, a 28. decembra upriličili su i građansko venčanje i veliko svadbeno veselje na jednom prestoničkom splavu. Nikola iz braka sa pevačicom Anom Kokić ima dve ćerke.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _milica_radjen/Instagram

Pogledajte još