ODAVNO MI JE PRORADIO MAJČINSKI INSTINKT: Aleksandra Mladenović iskreno o ljubavnom životu i potomstvu

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da je provela praznike u svom rodnom Žitorađu, sa roditeljima, bratom i njegovom decom. Mlada folkerka takođe je priznala i da je spremna za najvažniju ulogu u životu.

- Sad je sve lepše i lepše kako je brat dobio dečicu, svake godine su sve veći, razumeju, sve više se raduju tome, a i mi sa njima, kao deca. U detinjstvu je bilo isto kao i sada, samo je sada još radosnije jer nas je više, oni su mali, preslatki, prezanimljivi, još nam je lepše i interesantnije. A pamtim da je bilo prelepo i tada, odlazak u crkvu, spremanje večere sa mamom, zaista je bilo prelepo. A biće još lepše kad i ja budem dobila bebu - rekla je ona, a potom dodala da jedva čeka onog pravog kako bi se ostvarila kao majka:

- Svakako da mi je odavno proradio taj majčinski instinkt, ja obožavam decu, kad se pojavi pravi muškarac, desiće se i to.

Aleksandra je dodala da je Božić provela radno, ali da je to nije sprečilo da i ove godine bude prava domaćica i spremi sva tradicionalna jela sa svojom majkom.

- Ja sam došla kući 4. ili 5. januara i odmah sam stavila onu kecelju i počela sa mamom da spremam. Verovatno svi misle kad me vide da ne znam ni kafu da skuvam, ali to stvarno nije tako, umem sve da spremam, zajedno sa mamom i snajom sam spremala, i bratanica je sa nama mesila česnicu. Badnji dan sam provela sa mojima, a tokom Božića uvek radim - ispričala je Mladenovićka u emisiji "Premijera".

Podsetimo, veza Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića pukla je posle samo tri meseca zabavljanja, a kako su tada domaći mediji prenosili, navodno je glavni povod za razlaz bio njen bivši dečko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: aleksandra_mladenovic_/Instagram

Pogledajte još