PEVAČICA MUDRO ULAŽE: Anastasija Ražnatović kupila luksuzan stan u Beogradu na vodi

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović otkrila dje a je kupila svoj prvi stan na najluksuznijoj lokaciji u Beogradu.

Pevačica se pohvalila svojim prijateljima da je potpisala ugovor o kupovini luksuznog stana u zgradi BW koji je tek u početnoj fazi izgradnje.

Stan će se prostirati na preko 100 kvadrata, a useljenje će moći da planira tek za dve, do tri godine.

- Potpisala sam ugovor za stan, možemo da nazdravimo. Za dve i po godine ću moći da se uselim, stan je i dalje u izgradnji, biće gotov za dve do tri godine - rekla je Anastasija svojim prijateljima koji nisu krili oduševljenje zbog ovakvog uspeha.

Uređenje enterijera će, kako ona kaže, prepustiti majci Ceci i tetki Lidiji Ocokoljić.

- Ne razmišljam kako će izgledati, mislim da će se moj ukus menjati vremenom što se tiče enterijera. Ne razumem se mnogo, više znam da kažem šta mi je lepo, a šta nije. Mama i tetka se time bave i vole to, mislim da ću njima to da prepustim jer one znaju moj ukus. Ono što se njima dopada, dopada se i meni - otkrila je Anastasija.

- Tek kad sam potpisala i izašla shvatila sam. Prvi stan, na tako lepoj lokaciji. Nije loše, sa 24 godine kupila svoj prvi stan. Osećaj kada sam kupila svoj prvi stan bio je predivan, oduvek sam želela da imam svoj stan - kaže Ražnatovićeva.

Oduvek je želela da ima svoj prostor i mir.

- Uvek sam priželjkivala tu svoju samoću, da imam svoj prostor i svoj mir. Iznajmljivala sam stanove, živela sam sama i sa drugaricama i želela sam da imam svoj stan. Želela sam da ga kupim na Beogradu na vodi i uspela sam u tome - ispričala je Anastasija.

Izvor: Blic.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još