PREPORUKA DIZAJNERA: Kakve torbe će biti u trendu u 2023. godini?

2023. godine svi oblici omiljenog modnog dodatka su u trendu! Iako će se neki stilovi ponavljati i ove godine vreme je da osvežite svoju kolekciju barem jednim novim komadom. Pročitajte kojih osam modela torbi dizajneri preporučuju za ovu godinu.

1. Torbe sa drškama na vrhu

Damske torbice, tvrđih materijala i oblika, ojačane su drškama raznih struktura. Ove torbice zrače elegancijom,
a karakteristične su za modne kuće poput "Diora" i "Prade".

2. Ekstravagancija štrasa

Svi stilovi dolaze u obzir, pa čak i retro, sve dok su prekrivene kristalićima i štrasom. Samo neka sija i žurka može da počne.

3. Džepovi na torbi

Stavljajući funkcionalnost na prvo mesto, dizajneri su u poslednje vreme dosta forsirali upotrebljivost svojih komada. U mnogim kolekcijama, pojavljuju se torbe prekrivene malim i velikim džepovima, u koje možete staviti sve - od telefona do ključeva i kozmetike.

4. Predimenzionirane torbe

"Idi na veliko, ili idi kući" - mantra je mnogih modnih brendova za proleće/leto 2023. XXL torbe raznih oblika
i tekstura, ukrale su šou na pistama modnih nedelja. U nju će vam stati bukvalno sve što vam je potrebno.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

5. Srebrno - futuristički

Mnogi kreatori zaljubljeni su u futuristički stil. Dodajte tome dosta srebrne boje i neobičnih materijala, i oni predlažu - što neobičnije, to bolje.

6. Minimalizam preko ramena momenat

Ovaj stil male torbice koja leži tik ispod mišice postao je poznat još od kada ga je Paris Hilton ispromovisala. Od tada, ne gubi na popularnosti. Jedino šta se menja su materijali i čistije linije.

7. Denim

Teksas će u 2023. godini biti veoma popularan, pa ga dizajneri predlažu i za torbe. Mnogi će se obradovati ovome, jer je ovaj kežual stil lak za kombinaciju sa ostatkom garderobe, posebno za dnevna izdanja.

8. Jastuk-torbe

Intenzivne teksture sa kinetičkom energijom su svuda - rese, perje i šljokice dominiraće u 2023. godini, a u sferi aksesoara ovaj trend ima oblik mekanih, punjenih oblika.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još