ŽELIM VELIKU SVADBU KOJU ĆU PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA: Anastasija Ražnatović otkrila o kakvom venčanju mašta

Pevačica Anastasija Ražnatović oduvek je maštala da se uda u raskošnoj, tradicionalnoj beloj haljini, a venčanicu iz snova je pronašla prilikom fotografisanja za jedan magazin.

Anastasiji se sviđa klasičan kroj venčanice.

- Od svih venčanica koje sam probala najglamuroznija mi je "prinses". Najviše liči na tradicionalne venčanice. Oduvek sam sebe videla u takvoj za moje venčanje - iskrena je Ražnatovićeva.

Ona je dodala da bi volela da napravi veselje na kom bi bili svi koje voli. Pevačica ne zamišlja intimnu ceremoniju na kojoj bi bili samo porodica i najuži krug prijatelja, već veliku svadbu o kojoj će se pričati.

- Želela bih da organizujem prelepo slavlje koje ću pamtiti do kraja života. Volela bih da tog dana uz mene budu moji najdraži, a da ja budem u velikoj venčanici.

Iako je sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem deset meseci u ozbiljnoj vezi, Anastasija još ne planira da izgovori sudbonosno "da".

- Pravo vreme za udaju je kada osetite želju za tim. Najbitnije je kako se čovek oseća. Nikada nije ni rano, ni kasno za venčanje. Neko može da se uda sa 17 godina i da sa tom osobom ostane do kraja života u srećnom braku. A neko može da oseti želju za tim u 45. ili 50. godini - ispričala je Anastasija u devetnaestoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca šou".

Izvor: Informer.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još