NISU SVI ISTI: Kako se znaci Zodijaka nose sa problemima u životu?

Svako od nas se u životu suočio sa različitim izazovima i teškim, kriznim situacijama iz kojih možda nije video izlaz. Ali, kako se nosimo sa takvim situacijama zavisi od osobe do osobe. U nastavku saznajte kako se horoskopski znaci snalaze u takvim momentima.

Ovan

Ovna karakteriše dinamičan duh i spreman je da se uvek suprotstavi problemima. Iskreni su i ne vole da lažu ni sebe ni druge da je sve u redu kada nije. Kada problemi postanu veliki, oni su spremni da uzvrate udarac.

Bik

Vaš unutrašnji mir prvenstveno zavisi od ponašanja vašeg partnera i porodice. Kada dolaze loši dani, vi tražite bezbednost, ali to ne znači da bi trebalo da pustite svoju sreću da zavisi od drugih. Kada ste tužni i skloni crnim mislima, najbolji način za uspostavljanje unutrašnje ravnoteže je kontakt sa prirodom. Prošetajte, udišite miris trava, drveća, cveća, gledajte ptice i životinje i biće vam bolje.

Blizanci

Konstantno ste u potrazi za sopstvenom srećom, ali često se dešava da je ne pronalazite. Kada shvatite da ste ostali praznih ruku, obuzima vas razočarenje, a onda niko ne može da vas uveri da su vaši napori bili uzaludni. U takvim trenucima, trebalo bi da počnete da radite nešto sasvim novo. Obratite više pažnje na nekoga ko vam može pomoći, možda bespomoćna životinja kojoj je potrebna vaša pažnja.

Rak

Zbog toga što stalno morate da brinete o drugima i rešavate tuđe probleme, potiskujete svoje želje i potrebe. Vi ste u depresiji, jer ne možete da pomognete svima u vašoj blizini. Objasnite sebi, svom partneru i deci, da imate život i da vam je potrebno sat ili dan samo za sebe. Ne potiskujte sve svoje brige duboko u sebe, slobodno razgovarajte na nekim kome verujete, sa partnerom, prijateljem, sestrom.

Lav

Navikli ste da sijate, i uvek budete u centru pažnje. Očekujete od svakoga da se brine o vama. Međutim, ako to ne uspeva, nemojte kriviti partnera, kolege i sudbinu. Poslovni uspeh može da pomogne da prevaziđete tešku situaciju, ali ipak to je samo zamena za istinsku sreću. Potreban vam je partner koji će vas voleti. Zabavite se sportom, malo se rekreirajte, upijajte zrake sunca jer su oni vaš životni eliksir.

Devica

Objektivni ste, realni, mudri i praktični. Mnogi misle da lako primate životne udarce tako što ne dozvoljavate da budete preplavljeni osećanjima. Ali možete "potonuti", možda zato što vam nedostaje duševni mir zbog čega ćete sebi dozvoliti neke greške. Niko nije savršen, pa ni vi. U trenucima depresije, razgovor nije od pomoći. Pokušajte sa fizički iscrpljujućim radom.

Vaga

Vaša trajna želja za harmonijom je u stalnoj suprotnosti sa borbama koje život donosi, samo-afirmacijama i sukobima mišljenja. Predstavnici vašeg mirnog karaktera izbegavaju sukobe. Međutim, vi niste ni svesni da je sve vaša krivica. Zbog toga, morate reći jasno i glasno šta vam je na umu, jer je to jedini način da se osećate bolje. Muzika je lek za vašu dušu.

Škorpija

Znate kako da se nosite sa depresijom, jer je to tamna strana života koja je "ugrađena" kod Škorpija. Ponekad je čak melanholija neodoljivo privlačna za vas. Nesvesno privlačite ljude u vašoj blizini, svojim mračnim dubinama, sa kojima znate kako da se nosite, ali mnogi to ne znaju. Dakle, ne sudite onima koji nisu kao vi. Iz naizgled bezizlazne situacije branite se smislom za humor.

Strelac

Poznati ste kao večiti optimista, ali nedostaje vam dar za prevazilaženje teškog raspoloženja iz situacija u kojima ne vidite izlaz. Kada ste u opasnosti ili doživite poslovni neuspeh, možete biti nepoverljivi prema svima, čak i prema sebi. Ne dozvolite da vas pobedi loše raspoloženje, vratite veru u sebe. Ne očekujte da će vas materijalni dobici učiniti srećnim, postoji nešto mnogo vrednije, unutrašnje zadovoljstvo.

Jarac

Jarac sve vidi tako crno i često sumnja da sreća postoji. Iz nekih razloga, koje samo vi znate, možete osetiti loše stvari pre nego što dođu i ne možete se lako osloboditi tamnih misli. Ali, kada se nađete u naizgled bezizlaznoj situaciji, vi ste jači od drugih. Pokušajte da budete opušteniji, družite se sa prijateljima, usvojite psa ili mačku. Pošto ne možete da promenite druge, prihvatite ih takve kakve su.

Vodolija

Vaš vladar Uran stalno vas gura napred i stalno ste ohrabreni da promenite nešto u svom životu, čak i da ga okrenete naopako. Vaš životni motor je stalno u upotrebi, i zbog toga će se brže "raspasti". Ako do toga dođe, bićete iscrpljeni i nesrećni, a to je samo jedan korak od depresije i malodušnosti. Potrebna vam je relaksacija u kojoj ćete moći da se u potpunosti isključite. Međutim, nemojte se totalno izolovati.

Ribe

Vi ste emotivna osoba i zato simpatije i antipatije prema ljudima u vašoj blizini, imaju najviše uticaja na vaše odluke. Uglavnom ste pogođeni nepravdom, teško vam je da oprostite i zaboravite. Pokušajte da svesno oprostite onima koji su uradili nešto "neoprostivo", dok ne ubedite sebe da niste ljuti, pa čak ni na neprijatelje.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još