ĆERKA STIŽE U JUNU: Tomislav Momirović sa suprugom Jovanom čeka treće dete (VIDEO)

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović i njegova supruga Jovana čekaju treće dete.

Tridesetdevetogodišnji političar lepe vesti podelio je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Nismo ranije eksponirali naš privatan život na ovaj način i nije nam bilo lagodno da donesemo odluku, naročito jer moja supruga nije žena iz sfere javnog života. Međutim kao neko ko se opredelio za javni poziv, smatrao sam da je važno da podelim za nas jako važnu informaciju da čekamo treće dete. Na to su me dodatno "podstakli" najnoviji rezultati popisa koji su pokazali da usled negativnog prirodnog priraštaja naša zemlja ima za skoro 500 hiljada manje stanovnika u odnosu na pre 10 godina, a ako uporedimo te podatke u odnosu na broj stanovnika od pre 20 i 30 godina brojke su još pogubnije, a mogu slobodno reći i zastrašujuće. To što smo doneli odluku da imamo treće dete smatram jednom od najvećih i najznačajnijih odluka u životu. Na kraju, deca su jedino važna, produžavaju nam živote i tek kada se posvetimo njima život dobija potpuni smisao. Želeo bih ovim putem sve da ohrabrim da donesu sličnu odluku, pre svega zbog sebe i zbog lepote koju deca sa sobom nose, ali i zbog života i ljubavi, zbog svoje zemlje - zbog budućnosti Srbije. To dugujemo i našim precima koji su nam ostavili ovo parče zemlje da na njemu živimo i o njemu vodimo računa - napisao je naslednik vlasnika kompanije "Mona" pokraj video-snimka u kojem sa izabranicom pozira za nedeljnik "Gloria", gde su progovorili o svojoj odluci da imaju treće dete.

Podsetimo, Momirović je tokom braka sa beogradskom advokaticom dobio ćerku Tatjanu i sina Đorđa. Skladni par sada očekuje naslednicu, koja bi trebalo da dođe na svet u junu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: tomamomirovic/Instagram

Pogledajte još