"Festival ljubavi" slavi dugovečne ljubavi među Novosađanima - Inspirisano Leonardom Koenom

"Festival ljubavi" održava se i ove godine, od 10. do 24. februara, na platou ispred TC "Promenada" u Novom Sadu. Tom prilikom, organizatori pozivaju sve Novosađane koji su zaljubljeni, voljeni i srećni sa svojim partnerima pola veka ili duže. Takođe, pozvani su njihova deca, unuci, prijatelji, komšije i svi oni sa kojima naši stariji sugrađani dele najlepše razgovore i uspomene.

Akcija se organizuje u cilju okupljanja jednim lepim povodom kako bismo, uz ples i prisećanje na početke, mladost i zajedništvo, proslavili dugovečne novosadske ljubavi.

Ukoliko Vi i Vaš životni saputnik imate crno-bele fotografije sa venčanja ili neke druge važne prilike, a želite da ih podelite sa nama, ovo je poziv za Vas. Ukoliko uz to želite da, uz lagani ples, oživite davne uspomene, biće nam zadovoljstvo da nam se pridružite na platou TC "Promenada" kako bismo zajedno proslavili ljubav.

Draga deco, unuci i prijatelji koji ste odrastali pod okriljem dugovečnih novosadskih ljubavi – prijavite ih ovom prilikom za ples, koji će(te) sigurno pamtiti do kraja života.

Prijave možete poslati putem mejl adrese ivana.damjanovic.cpg@gmail.com do 13. februara ili nas kontaktirati putem broja telefona 064/235 98 71.

Plan je da novosadske parove okupimo na platou TC "Promenada" gde će u utorak, 14. februara, u 19.00 časova imati priliku da plešu uz pesmu "Dance me to the end of love", a mi ćemo se pobrinuti da ples ostane zabeležen i montiran zajedno sa starim fotografijama kao svojevrsna uspomena na dugovečne ljubavi među Novosađanima.

Pogledajte još