ZBOG NJIH SE KASNIJE KAJU: Koji horoskopski znaci donose katastrofalne odluke?

Jednostavno, oni ne promisle dobro čak ni ako je pred njima donošenje presudne životne odluke, pa često prave greške zbog kojih se kasnije kaju.

Ovan

Poznat po svojoj nestrpljivoj prirodi, Ovan nema vremena ni volje da razmišlja o svakom detalju. Kada donose odluke, vode se ne razumom, već osećanjima i instinktima. Uvereni su da je to jedini ispravan način, a budući da ne razmišljaju o posledicama svojih postupaka, to im se često obije o glavu.

Ribe

Ribe se često Uvek se boje da će pogrešiti, pa previše razmišljaju ili traže mišljenje okoline, ali to ih psihički iscrpi. Na kraju budu toliko zbunjene i pogubljene u svojim mislima da često odaberu najgore moguće rešenje. Trebalo bi da se više oslanjaju na svoju intuiciju, a manje na tuđe mišljenje.

Strelac

Nije iznanađujuće da Strelčevi donosu važne odluke u žaru trenutka. Skloni su da u svemu vide samo dobre strane, ali takav im pristup onemogućuje da uoče potencijalne nedostatke i posledice svojih postupaka. Ipak, ove optimiste to ne dotiče, jer oni znaju da uživaju u trenutku, a o preblemima ne razmišljaju unapred.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još