RAZVOD OD NJEGA MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska progovorila o krahu braka sa Ognjenom Amidžićem

Manekenka Danijela Dimitrovska pričala je o razvodu od voditelja Ognjena Amidžića.

Dimitrovska je gostujući u jednoj emisiji progovorila o krahu svog braka. Manekenka je prvo komentarisala pisanja u medijima, pa je rekla da joj takve stvari ne smetaju.

- Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim, ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ljude to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to u redu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju - rekla je Dimitrovska.

Nedugo zatim, detaljnije je pričala o tom periodu, pa je rekla da je razvod poput smrti, samo bez umiranja, odnosno, da i te kako boli:

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe, to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd.

Dimitrovska je potom rekla da potiče iz patrijarhalne porodice i da je sa bivšim partnerom u korektnim odnosima:

- To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, moji roditelji su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela, onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sam sama to dozvolila jer se bavim javnim poslom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još