LUKA I LEON NE ODRASTAJU KAO DRUGA DECA: Ana Ivanović iskreno o trudnoći i vaspitanju sinova

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović nedavno je objavila da je čeka treće dete. Ona sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, ima sinove Luku i Leona.

Ana je izjavila da se dobro oseća i da su srećni što su konačno podelili lepe vesti sa javnošću.

- Dobro se osećam, mnogo smo srećni, nadali smo se ovom i dugo smo krili, sada smo objavili - rekla je Ana.

Ivanovićeva je inače počela da se bavi biznisom - odnedavno ima svoju kozmetičku liniju.

- Od svoje pete godine se bavim tenisom i navikla sam da radim. Sa decom imam dosta posla i obaveza, ali vollim da imam nešto svoje i san mi je bio da pokrenem kozmetičku liniju i za sada ide sve dobro... Uporedo balansiram - rekla je Ana za televiziju N1.

Kako kaže, kroz karijeru i u životu se rukovodi time da želi da radi nešto što 100 odsto prezentuje nju.

- Dok sam igrala, uvek sam želela da koristim nešto organsko, to je i moj stil života, a imala sam problema da nađem proizvode koji su ispunjavali moja očekivanja - dodala je.

Upitana da li je imala neku dilemu ili strahove kada je zakoračila na ovo polje, kaže da jeste i da je to novi korak za nju, naročito zato što ima visoke standarde po pitanju kozmetike:

- Sigurno da pomaže iskustvo iz sporta i naporan rad. Ali ovo je nešto novo. Puno sam naučila o sastojcima, o negi kože.

Na pitanje šta je najlepše kad se čovek upusti u nešto novo, Ana Ivanović kaže - to što učimo nove stvari:

- Izlazimo iz sigurnog kruga. Van tog kruga postoje lepe stvari koje učimo. Ja volim da testiram sebe i da se stavljam u nove situacije i to je nešto što i deci pokušavam da prenesem - da im je komforno i van komforne zone.

Inače, Ana je sa svojim suprugom odlučila da sinovima ograniči vreme na internetu.

- U krugu moje porodice u detinjstvu televizor je bio isključen, želeli smo da pričamo dok ručamo... Nas dvoje limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa njima, Ipad nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom - da ih čujemo i razumemo - rekla je lepa brineta.

Kako ističe, tako nešto je teže roditeljima jer je potrebno više mašte i aktivnosti:

- Mi organizujemo dan tako da bude dinamičan, dosta vremena provodimo napolju... Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima... Oni, iskreno, internet i ne traže jer ne znaju za to.

Izvor: N1
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još