DAĆU SVE OD SEBE DA SE NE POMIRI SA TOM VAŠKOM: Milena Kačavenda tvrdi da je Zvezdan Slavnić tukao Anu Ćurčić pred sam ulazak u "Zadrugu"

Ana Ćurčić izjavila je u "Zadruzi" da ju je Zvezdan Slavnić fizički zlostavljao, a danas je njena kuma Milena Kačavenda, u "Novom jutru" kod Jovane Jeremić, otkrila da se poslednje nasilje dogodilo samo nekoliko dana pred njegov ulazak u aktuelnu sezonu rijalitija.

Ana je nekoliko puta do sada govorila o Zvezdanovom velikom problemu s kockom, što je i u Mileninoj današnjoj priči navodno bio glavni okidač da Slavnić ponovo nasrne na ženu.

- Dobio je akreditaciju da uđe u "Zadrugu", a onda joj je ostavio 20 evra. Kada je dobio deo novca unapred, prokockao je pare, došao kući i istukao je. Udario je jednom pesnicom, ako to može da se kaže jednom - potreseno je izgovorila Kačavenda i nastavila:

- Da je samo ostala onakva kakva je ušla u "Zadrugu"! Em bi bila favorit, em bi njoj bilo lakše. Ona se jezivo plaši njega. Ja ću sve od sebe dati da se Ana nikada ne pomiri sa tom vaškom i da preživi sve što je čeka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Novo jutro - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još