KADA ODLUČITE DA VIŠE NE BUDETE DEO BRAČNE ZAJEDNICE, IMATE OSEĆAJ KAO DA PONOVO UČITE DA HODATE: Danijela Dimitrovska progovorila o razvodu sa Ognjenom Amidžićem

Manekenka i vlasnica modne agencije Danijela Dimitrovska progovorila je o razvodu od muzičara i voditelja Ognjena Amidžića.

Poznato je da je pre samo nekoliko meseci na brak između nje i Amidžića stavljena tačka, a Danijela je sada ispričala koliko je bilo teško da donese tu odluku, ali i kako su ona i Ognjen saopštili sve sinu Matiji.

- Kada ste deo bračne zajednice sve nekako delite na pola, a onog momenta kada odlučite da više ne želite da budete deo toga onda imate osećaj kao da treba ponovo da naučite da hodate - rekla je Danijela u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Manekenka je otkrila i zašto su ona i Ognjen doneli odluku da javnosti saopšte za razvod, ali i kako su sa sinom razgovarali na tu temu.

Osim bolnog perioda kroz koji je nedavno prošla, Danijela se tokom emsije prisetila i trenutaka kada je odlazila od kuće u insotranstvo gde je gradila svoju uspešnu karijeru, a onda se u jednom trenutku i rasplakala.

- Moram da napomenem da smo kao porodica jako loše živeli u tom trenutku. Naš materijalni status nije bio dobar - rekla je iskreno Danijela zbog čega su joj pošle suze, a onda se setila i momenta kada je prešla žutu liniju na aerodromu i krenula sa slabim znanjem engleskog jezika u svet gde je vrlo brzo postala veoma uspešna.

Izvor: Blic.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još