LOKACIJU ĆU KRITI: Rada Manojlović kupuje stan van Beograda

Pevačica Rada Manojlović konačno je odlučila da kupi stan. Iako je jedna od retkih koja je nastupala i više puta nedeljno, poznato je da već godinama živi kao podstanarka, budući da je svoj novac ulagala u karijeru.

Nakon što je napravila drastične promene, otpustila menadžera i za taj posao angažovala sestru Maju, ostaje joj mnogo više novca, pa će ubrzo moći da reši i svoje stambeno pitanje.

Kako piše "Kurir", pevačica je odlučila da novi stan bude na tajnoj lokaciji, a sve je bliža odluci i da to bude neko mesto van Beograda. Rada je ove navode potvrdila.

- Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom, ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ - rekla je Rada i dodala:

- Ono što je jasna konstatacija jeste da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i želela bih da to ostavim u prošlosti. Mnogo sam srećna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Ne! Na greškama dobro naučim i ne vraćam se ponovo na njih.

Izvor: Kurir.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još