ZALJUBIO SAM SE U NJEGA NA PRVI POGLED, MENJAM MU PELENE, NIŠTA MI NIJE TEŠKO: Sloba Radanović otkrio kako se snalazi u odgajanju sina Damjana

Folker Slobodan Sloba Radanović nedavno je postao tata, a njegova supruga Jelena se porodila u jednoj privatnoj bolnici u srpskoj prestonici. Ona je na svet donela sina kome su dali ime Damjan. Tom prilikom je pevač jedva zaustavio suze, a sada je otkrio kako teku prvi Damjanovi dani u porodičnoj kući Višnjičkoj banji.

- Osećaj je savršen, iz dana u dan je sve lepši i lepši. Da sam znao da je ovako, možda bih i ranije - rekao je Sloba i dodao:

- Sve radim, puštam nju da se oporavi. Ništa mi nije teško, ni da se budim, ni da ga perem, ni da menjam pelene.

Kako kaže, to je bila ljubav na prvi pogled.

- Svi su pričali da u početku, kada dobiješ dete, ne možeš da osetiš tu ljubav u tom nekom prvom momentu. Dosta ljudi se uplaši, strah, a ja sam odmah osetio ljubav. Bukvalno sam se zaljubio u to dete i došle su neke emocije koje nisam ni znao da postoje. To je biće za koje sam spreman sve da uradim. Voleo bih da što više vremena provodim sa njim - kaže Radanović koji ponosno otkriva da je sin Damjan sve povukao na njega:

- Stvarno je miran, jede za trojicu, kad se najede može da spava i po tri sata. Liči na tatu, karakter i apetit je takođe povukao na tatu.

Kako kaže, iako je okupiran Damjanom, nije zaboravio na publiku te im sprema album koji će ugledati svetlost dana na leto. Na pitanje da li bi voleo da predstavlja u nekoj narednoj godini našu zemlju na muzičkom takmičenju "Evrovizija", odgovara:

- To je takmičenje koje je počelo da bude političko takmičenje koje je tu da ispira mozak ljudima. Takve stvari me ne zanimaju, ne vidim ništa lepo tu.

Izvor: Blic.rs
Foto: jeja.radanovic/Instagram

Pogledajte još