UŽIVAM U NOVOM ŽIVOTNOM POGLAVLJU: Nevena Božović iskreno o suprugu Nikoli Ivanoviću i odgajanju ćerke Anke

Pevačica Nevena Božović govorila je o životu sa suprugom koji je inače pilot i njihovoj naslednici i otkrila do sad manje poznate detalje iz svog života.

Naslednici je sa suprugom Nikolom Ivanovićem dala ime Anka, a sada je otkrila i kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

- Dobro sam se snašla, moram da priznam, to komentarišu i ljudi u mojoj okolini. Nekako se psihički spremaš na to i kada se desi već si spreman. Meni je uz dobru organizaciju nekakako sve lako. Sve radim sa uživanjem i onda nekako imate snage za sve ostale stvari mnogo više nego ranije - objasnila je pevačica i otkrila da li njena ćerkica pokazuje interesovanje za muziku.

- Iskreno da, to je jedini kontakt sa nečim što ona gleda na televiziji, telefonu i kompjuteru, reaguje jako lepo na muziku, ali videćemo, ima vremena do toga - kazala je Nevena.

U muzičkim vodama se dobro snalazi i pevačicin suprug, a Nevena je otkrila da li je savetuje kada su novi projekti u pitanju.

- Naravno, on je uvek tu da se konsultujemo i da mi ukaže na neke stvari, iako nije direktno u svetu muzike. Njegovi saveti mi znače, isto razmišljamo, od njega uvek dobijem potvrdu za ono što mislim. Jako se dobro razumemo i kada su te poslovne stvari u pitanju - objasnila je Božovićeva.

Izvor: Grnadonline
Foto: nevenabozovicofficial/Instagram

Pogledajte još