GLUMAC U NOVOJ ULOZI: Nikola Kojo je voditelj "Najslabije karike"

Neizvesnosti je došao kraj, čuvenu rečenicu "Vi ste Najslabija karika, doviđenja" od ovog proleća izgovaraće naš proslavljeni i omiljeni glumac - Nikola Kojo! Kako će se Nikola snaći u ulozi voditelja i kakve sve novine nam donosi "Najslabija karika", jedan od najpoznatijih televizijskih programa širom sveta, pratićemo utorkom od 21h na Prvoj TV.

Nova verzija "Najslabije karike", u produkciji Prva TV, "Two Rivers" i BBC Studios vratiće na naše televizijske ekrane malo pozitivne drame i biti bazirana na originalnom britanskom formatu uz nekoliko neočekivanih, modernih obrta.

- Kvizove vidim kao jedan od najzdravijih TV formata. Kroz nadmetanje sa sobom ili sa ukućanima, čovek radi ono što mu je svrha u životu: uči i napreduje! Karika je kviz u kome se neznanje ne toleriše. Ja ću se u ulozi voditelja truditi da budem malo nežniji prema takmičarima. Greške služe da bi se učilo na njima - rekao je Nikola Kojo o svojoj najnovijoj ulozi.

- Veoma smo ponosni što je Prva televizija deo ovog sjajnog projekta i što se planetarno popularni šou program posle toliko godina vraća u našu zemlju. Verujemo da je Nikola Kojo pravi izbor za voditelja "Najslabije karike" i da će nas svi ljubitelji kvizova pomno pratiti svakog utorka od 21.00h - izjavila je direktorka programa Prve TV, Katarina Pavlović.

U svakoj epizodi kviza, devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od 5.000.000 dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

- Najslabija karika predstvalja novo i uzbudljivo poglavlje za brojne ljubitelje te emisije, Prvu TV i nas. Ovo je prilika da, uz inovativni pristup, zabavimo i uključimo gledaoce u novo izdanje kviza u kom su uživali i koji su voleli pre 16 godina, ali i mlađu publiku. Nikola Kojo kao voditelj će nas svojim glumačkim šarmom i duhovitošću voditi kroz najbrži i najuzbudljiviji TV program ovog proleća u Srbiji - poručila je Marija Vićić, izvršni direktor produkcijske kuće "Two Rivers".

Prijave za učešće u kvizu uveliko su otvorene, a svi oni koji želele da testiraju svoje znanje i dokažu da nisu "Najslabija karika" mogu se prijaviti putem mejl adrese prijava@najslabijakarika.rs. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kontakt telefon, a kandidati moraju biti punoletne osobe.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Marko Todorović/Promo

Pogledajte još