NISAM HTELA DA BUDEM NEČOVEK: Milica Pavlović progovorila o napuštanju serije "Pevačica"

Pevačica Milica Pavlović progovorila je o upuštanju u glumačke vode i ulozi u seriji "Pevačica" gde je tumačila glavnu ulogu. Milica je otkrila zašto je došlo do prekida saradnje kao i scenama sa Milošem Timotijevićem, koje su joj teško pale.

- Ja sam kastingovana za tu ulogu. Nisam samo dobila poziv jer sam popularna, pa sam potrebna reditelju kao takva u nekom projektu. Uvek je zanimljivo kad se neko iz muzičkih voda prebaci u tu kategoriju. Dva dana sam išla na kasting i onda su mu pozvali i rekli da sam primljena za ulogu. Da nije bilo kovid stanje, ne bih stigla da se oprobavam u tome, jer ne bih imala vremena. Sve je to lepo kad mi mislimo da smo za nešto, ali hajde da vidimo kako je kad se uhvatimo u koštac sa tim - rekla je Milica i dodala:

- Kad je opet krenula moja mašina i moje prvo zvanje ja sam morala da budem iskrena prema svima njima, iako su oni zaista insistirali i daće Bog da im se ponovi taj rejting. Bili smo fenomenalna ekipa, nisam želela da budem nečovek i rekla sam im da ne mogu da nastavim - kaže pevačica i otkriva šta joj je najteže palo tokom snimanja serije:

- Jedna je ta što je moj lik bio takav da je Milica pospana sve vreme, mene smiriti na dnevnom nivou u doba kovida, da sam ja smirena, da razvlačim reči, pije neke lekiće, to mi je teško palo. Ja sam neko ko pored kafe stalno mora pored sebe da ima kesicu badema, lešnika, indijskog oraha. Mene kad pitaju šta da mi kupe za rođendan ja kažem da mi kupe lešnik ili omiljenu olovku za usne. Ne znam da li će mi Miloš Timotijević zameriti ako ovo kažem, ali moram. On je alergičan na bademe, lešnike i te stvari i meni je zbog poljupca sa njim bilo zabranjeno da jedem te stvari. Poljubac mi je bila najteža scena. Da crknem, ljudi! Jedva smo i ta dva poljupca izveli, neverovatno! Mi koji minut pre toga pričamo o nekim životnim temama, o nekim emotivnim vezama i to i posle treba da se poljubimo... Ne shvatate! - ispričala je Milica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Pink.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još