OD 950 GRAMA PORASTAO SI U PRAVOG DEČAKA: Nadežda Biljić uputila emotivnu rođendansku čestitku sinu Longu (VIDEO)

U porodičnom domu poznate pevačice Nadežde Biljić i njenog izabranika Tome Panića juče je bilo posebno veselo.

Naime, njihov sin Longo proslavio je 3. rođendan, a popularna folkerka obratila mu se dirljivim rečima putem društvene mreže Instagram.

- Sinko moj, moj jedinac, prvenac, mezimac... Malo moje, od 950 grama si porastao u pravog malog dečaka! Proletele su mi tri godine kao ništa. Srce moje, da si mi živ i zdrav i samo ti meni budi nemiran ko što jesi i džigericu mi moju jedi! Vole te mama i tata najviše na svetu. Ti si naša "lubavica" i životić! Srećan rođendan, Longo - napisala je ponosna majka pokraj video snimka svog naslednika.

Podsetimo, pevačica i maneken uplovili su u ljubavnu vezu tokom rijaliti programa "Zadruga". Njihova veza je bila turbulentna i Nadežda je Panića u jednom trenutku optužila za nasilje. Međutim, oni su ubrzo saznali da će postati roditelji i dali su drugu šansu svojoj ljubavi. Longo se rodio prevremeno i imao brojne zdravstvene poteškoće. Poznati par posvetio se njegovom ozdravljenju, a kako su nedavno izjavili mališan još uvek kaska u razvoju za svojim vršnjacima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još