ĆERKE SU PRESREĆNE ZBOG DOLASKA BRATA NA SVET: Nikola Rađen progovorio o rođenju sina i otkrio koje ime je sa suprugom Milicom odabrao za naslednika

Milica, supruga bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena porodila se juče i na svet donela dečaka kojem su dali ime Aleksej.

Nikola je presrećan zbog toga što je dobio treće dete, a Milica koja se porodila carskim rezom se oseća dobro, isto kao i prinova. Tim povodom proslavljeni vaterpolista napravio je gala slavlje.

- Hvala puno na čestitkama. Postao sam otac po treći put nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazak kući - bio je iskren Nikola, a takođe je otkrio i da li će promeniti dosadašnji način vaspitavanja:

- Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i jedva čekaju da ga vide - istakao je Rađen, koji je otkrio da mu je bivša supruga Ana Kokić čestitala.

Podsetimo, Nikola Rađen i Milica Ristić, sklopili su građanski brak 28. decembra 2022. kada su i napravili slavlje na jednom beogradskom splavu, a pre toga su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još