STALNO TE PONIŽAVA I VREĐA, GUBIŠ VREME SA NJIM: Nakon reči majke Marije, Miljana Kulić odlučila da raskine sa Lazarom Čolićem Zolom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak žestoke svađe Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljaninoj majci Mariji.

- Marija, izvoli - rekla je voditeljka.

- Ja sam joj rekla kad god sedne sa njim, da treba ovako. Ja sam rekla da on u svakoj rečenici gleda da je ponizi. Svaki razgovor sa njom, kad ti priđe, uvek kada si u prilici ti je ponižavaj. I treba, ja bih još više i jače - govorila je Marija.

- Ne trebaju mi tvoji saveti - kazao je Zola.

- Iz čista mira nam se dešavaju neki problemi u vezi, menja raspoloženje, samo što ja u toj promeni ne mogu da ćutim, da mi ona tu priča neke bajke - govorio je Lazar.

- Ti si sa njom samo zbog rijalitija, tebi je rijaliti da ponižavaš ljude - rekla je Marija.

- Nebitna si mi, shvati. Ja nisam otišao kod druge nego ona kod drugog. Kako sam ja onda nju ponizio. Ti moraš da budeš svesna nekih stvari. Ona je došla kod mene i rekla da se iskreno kaje, ja sam video tu neko pokajanje. Njoj nije ni dobro. Nisam još prešao - rekao je Čolić.

- Jel vidiš da se igra sa tobom glup*čo glupa - kazala je Marija.

- Šta god ona čuje sa strane, kad je Anita u pitanju, ona odmah skače na mene, a ona bila na drugom. Ja sa Anitom nemam ništa, to je završena priča - rekao je Zola.

- Ivana, govorom tela on govori da je manipulator, ne mogu da slušam da te neko ovako ponižava i vređa. On ti je najgore stvari rekao u životu i posle toga i dalje si sa njim. Sve će ti biti gore i gore. Gubiš vreme sa njim - govorila je Marija.

- Hoćeš da raskinemo? - upitao je Lazar Kulićevu.

- Hoću, da - rekla je Miljana.

- Ajde onda da završavamo, nemoj da mi se obraćaš - rekao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još