VELJKO PRIŽELJKUJE DA SE KRSTAN RODI ISTOG DANA KAO I ARKAN: Svetlana Ceca Ražnatović otkrila kada njen drugi unuk stiže na svet

U novoj epizodi dokumentarno-igranog serijala "Ceca show" Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je kako teče trudnoća njene snajke Bogdane i kada se očekuje prinova.

Tokom večere sa svojim prijateljima pevačica je otkrila kada je Bogdanin termin za porođaj.

- 19. ili 17. aprila, tada je termin. Zvaće se Krstan. Videli smo 4G i liči na tatu, koliko smo mogli da vidimo. Nadam se da, kada se rodi druga beba, da će im biti potrebno prostora pa da će mi davati Željka češće - rekla je Ceca.

Dodala je i da njen sin Veljko priželjkuje da to bude 17. april, dan kada je rođen njegov otac Željko Ražnatović Arkan.

Pričajući o porodici, Ceca je otkrila da najviše voli da provodi vreme sa Željkom i da njemu teško pada kada od Cece mora da se vrati u Titel.

- Željko nije prezahtevan, poslušan je i meni je mnogo lepo sa njim. Bio je ljut na mene i na Lidiju pre dve nedelje, nije hteo da se vraća u Titel. Kaže mi "Ne daj me, Ceco". Ja kažem nije problem ljubavi, nego nema ko da te čuva - prisetila se kroz osmeh Ceca i dodala:

- Pet dana nije hteo da mi se obrati ni da mi se javi preko video poziva. Više mi ne pada na pamet to da uradim, sada krojim više slobodnih dana kako bismo imali više vremena za druženje - ispričala je folk zvezda.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još