VOLELA SAM OŽENJENOG, U ČEMU JE PROBLEM: Milena Ćeranić progovorila o vezi sa zauzetim muškarcem

Pevačica Milena Ćeranić nedavno je objavila pesmu "Još te ima tu", kojom je oduševila publiku - kako svojim vokalom, tako i glumačkim umećem za koji mnogi nisu znali.

Gostujuću u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji, pričala je o svojoj petnaestogodišnjoj muzičkoj karijeri, ali i ljubavnoj vezi koju je svojevremeno imala sa oženjenim košarkašem.

- Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je živite i osetite, kako biste mogli da ne pravite gluposti u svom životu i nastaviti da idete dalje. Ustvari, moram da se ispravim, nisam volela oženjenog, nego zauzetog - rekla je pevačica.

Milena Ćeranić, pored muzike i glume, obožava i pisanje, a otkrila je da je talenat za umetnost nasledila od oca.

- Tata je jako veliki umetnik, ali mu je deda na neki način srušio snove. Gde ćeš ti jednom Crnogorcu da spomeneš da želiš da upišeš glumu. Ostao je zarobljen veliki umetnik u njemu. Voli da piše, slika i svira gitaru. Od njega sam nasledila taj talenat i u poslednje vreme i ja sam počela da pišem, ali poeziju.

Pevačica je zbog učešća u rijalitiju "Farma" ozbiljno ugrozila svoje zdravlje. Milena Ćeranić je otkrila i da je najveći uzrok njenom zdravstvenom stanju bilo nepotrebno pravdanje drugim ljudima.

- Ja sam u tom rijalitiju bila osuđena jer sam psovala. Britkog sam jezika, iako ne volim taj deo sebe. Jedino u životu zbog čega se kajem, što sam se pravdala ljudima, kada sam izašla sa 'Farme', jer sam mislila da su tada čelni ljudi moje izdavačke kuće, navodno bili na mojoj stvari, a ispostavilo se suprotno. Ipak, sa svima iz Granda sam u dobrim odnosima, sa Sašom Popovićem se jako lepo pozdravim, jedino o Žiki Jakšiću nemam lepo mišljenje, jer je u tom periodu iznosio neke gnusne stvari o meni i mom moralu, ali smo se na kraju svi uverili da je lagao - rekla je Milena i otkrila, kako reaguje na izdaju bliskih ljudi.

- U jednom periodu sam osećala neku vrstu mržnje, ali jednostavno moraš da oprostiš da bi imao mir u sebi. U najtežim trenucima, kada sam se najgore osećala zbog tih ljudi, dala sam zadatak sebi da svaki put, kada osetim loše nešto prema tim ljudima, odem u crkvu i upalim im sveću za zdravlje. To sam radila pune tri godine. Kada sam se rešila tih loših osećaja, ja sam prodisala i počela sam da osećam svoju sreću. Više nisam osećala ništa prema tim ljudima. Ja im od srca želim svu sreću - kaže pevačica.

Milena je za kraj prokomentarisala i predstavnika Srbije na pesmi Evrovizije - Luke Blacka.

- Nisam čula pesmu, ali nisam ni ljubitelj konceptualne umetnosti, jer meni je u tome uvek nešto mračno. Nemam želju ni da je čujem - zaključila je Milena.

Autor: Nadlanu.com
Foto: ceranicmilena/Instagram

Pogledajte još