SVE MI JE NOVO I NIŠTA NE ZNAM: Sajsi MC otkrila kako se snalazi u ulozi majke

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, porodila se pre nepune dve nedelje i na svet je donela zdravu devojčicu, kojoj su ona i njen suprug dali ime Nataša.

Popularna reperka u emisiji "Mi danas" na televiziji K1, otkrila je kako se oseća kao novopečena majka i koliko joj je bilo teško da promeni navike nakon rođenja ćerke.

- Nikako nisam bila spremna na trudnoću, a ni na ovo. Jako je lepo, imam svu pomoć koja mi treba. Mislim da je to krucijalno, jer ovo biće jeste malo, ali zahteva toliko toga, da mislim da tri osobe treba da budu tu, da bi promenile pelenu - kaže Sajsi MC i dodaje da joj uloga majke prija, kao i da nema problema sa noćnim ne spavanjem.

- U treningu sam i pomoglo mi je to što, moj način života je bio takav da ne spavam noću. Ne budi se toliko noću, ali ja mislim da će ona vremenom menjati svoje navike oko spavanja. Sve mi je novo i ništa ne znam - kaže kroz osmeh i otkriva šta joj najteže, a šta najlakše pada.

- Teško mi pada kada moram da pazim, jer je ona toliko mala i imam strah da je ne povredim. Sve ostalo je prelepo.

Iako mnoge žene u trudnoći odmah odlaze na trudničko bolovanje, popularna reperka je skoro do samog porođaja bila veoma aktivna.

- To mi je mentalno bilo značajno jako. Smatrala sam zbog svojih godina i zdravstvenog stanja, da će moja trudnoća biti jako komplikovana i teška. Ispostavilo se sasvim suprotno od onoga što sam zamišljala. Život me nekako uvek demantuje i kao da je ova beba htela da me pusti da se izludim - dodaje Ivana.

Sajsi otkriva i da nije želela da sazna pol bebe pre rođenja i otkriva šta misli o novom trendu, kada roditelji buše balone, kako bi saznali da li će na svet doći dečak ili devojčica.

- To sa balonima je meni malo bez veze, ko voli super, ali ja nisam to. Uopšte mi nije bilo bitno koji je pol, već samo da bude živo i zdravo. Pustila sam moje telo da radi ono što treba i nisam pristalica takvih trendova - rekla je Sajsi MC.

Sajsi je otkriva i ko je dao ime ćerki.

- Tata je dao ime, ali moja pokojna tetka se zvala Natalija, ali su je zvali Nataša. Meni se nijedno ime nije dopalo, a jednom sam, ne baš tako u šali rekla, da bi mogla da se zove Ivana, što moja okolina nikako nije odobrila - rekla je popularna reperka i otkrila kako provodi prve majčinske dane.

- Bdim nad njom, moram biti tu. Jednostavno ne može drugačije, nemam vremena ni zašta drugo. Za ovih 11 dana mi nije zafalila kreativnost, ali možda ću već za pet dana osećati krizu i početi da radim.

Iako je u 41. godini postala majka po prvi put, kaže da joj je trudnoća odlično prošla, kao i da godine nemaju veze sa rađanjem.

- Mislila sam da to ima neke veze, ali se kod mene ispostavilo da nema i samim tim želim da ohrabrim sve žene, da se ostvare u toj ulozi. Potrebno je da malo pripaze na zdravlje, da idu redovno kod endokrinologa i onda je mnogo lakše sve.

Sajsi je otkrila i da uskoro planira da se vrati na muzičku scenu:

- Spremili smo nešto dok sam na jednomesečnoj pauzi. Tako da očekujte neke stvari.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: sajsimcofficial/Instagram

Pogledajte još