ZAPISANO U ZVEZDAMA: Šta je znakovima Zodijaka važno u vezi da bi bili istinski srećni?

Saznajte šta znakovi Zodijaka traže u partneru kako bi osetili potpunu sreću.

Možemo li da podlegnemo bilo kakvim tenzijama ili samo želimo da zadovoljimo svoje potrebe? U vezi ne postoje određena pravila, ali moramo naučiti da budemo zadovoljni onim što imamo i da razumemo potrebe partnera kako bismo smanjili konflikte.

Međutim, astrolozi nam mogu otrkiti šta svaki znak Zodijaka na osnovu svojih karakteristika očekuje da bi u potpunosti bio ispunjen i srećan u vezi.

Ovan

Avantura - akcija- nezavisnost

Ovan je snažan i strastven. Uvek treba da budete spremni da odgovorite na njegove želje i interesovanja. Brzo mu sve dosadi i kreće se brzim tempom. Želi da radi stvari koje ga uzbuđuju, žedan je akcije i avanture i izbegava rutinu i stagnaciju. Traži nezavisnost i uživa u lepim trenucima sa prijateljima i voljenim osobama. Što slobodniji, to srećniji!

Bik

Stabilnost – osetljivost

Bik ne želi da pati, traži kvalitet i estetiku. Ne trpi laži, želi da se oseća bezbedno i da tačno zna kuda vodi njihova veza. Da bi bio srećan, pored sebe mora imati partnera koji mu budi erotičnost i uživa u senzualnim trenucima. Traži odnos sa perspektivom, budućnošću i stabilnošću. Naravno, ako je njegov partner finansijski nezavisan i profesionalno poznat, tim bolje.

Bliznaci

Komunikacija – sloboda – izazovi

Blizanci žele da budu slobodni i nezavisni. Traže iskustva i raznolikost. On pored sebe želi partnera koji može da komunicira, da govori istim jezikom, da se dopunjuju stalno kako bi izbegli dosadu. Sreća za njega je sinonim za slobodu kretanja da živi svoj život bez uslova, pravila i opresivnih obaveza.

Rak

Porodica – toplina - nežnost

Rak želi da oseti nežnost u toplom i intimnom okruženju. On traži gnezdo da se skloni kada ga surova stvarnost umori i frustrira. Želi da partner iskreno razgovara kad god se oseća nesigurno. Ne leti u oblacima, važni su mu poverenje i sigurnost. Ne misli samo na ljubav, misli na porodicu i budućnost.

Lav

Strast – društveno priznanje

Lav ne voli kritike, želi da mu se dive i da živi strastvene trenutke. Veliku važnost pridaje izgledu i društvenoj promociji, želi da se istakne. Traži kvalitetnog, dostojanstvenog partnera u akciji i ponašanju. Možda se često zaljubljuje, ali nije uvek srećan. Voli iznenađenja, zabavu, poklone, blagostanje, one koji ga zasmejavaju, one koji ga erotski čine strastvenim. Želi da se oseća ponosnim na svog partnera kao kralj zodijaka.

Devica

Ozbiljnost - emocija

Devica je ljubitelj razuma, direktnosti i jasnih situacija. Neozbiljnost, rasipništvo i agresivno ili takmičarsko ponašanje ih ne ispunjavaju. Žele mir, smirenost, dobrotu. Srećan je kada se emotivno izražava, ali da bi to uradio mora da nađe osobu sa kojom može da komunicira i koja će se uklopiti u njegov svakodnevni život, imati razumevanje i podršku.

Vaga

Lepota – prijateljstvo - mir

Vagi je potrebno prihvatanje, veselo raspoloženje i prijateljski pristup. Estetika i dobar ukus su važni, ali nisu važniji od smirenosti i spokoja koji su potrebni za ravnotežu. Ne voli svađe, rasprave i želi da priča o problemima u svojoj vezi. Potpuno se predaje i ne želi da se oseća usamljeno. Romantika je važna jer joj je potreban emocionalni izraz.

Škorpija

Seks – misterija - emocija

Škorpija traži duboke emocije i strast. Traži apsolutnu vezu sa svojim partnerom, želi da zna šta mu pripada. Zahtevan je i provokativan ako ne oseća veru i odanost. Poverenje mu je važno, dok je seksualna hemija neophodna za njegovu sreću.

Strelac

Sloboda – zabava – nova iskustva

Strelac je optimističan i avanturistički raspoložen. On ne želi ograničenja u vezi. Traži strastven, ali u isto vreme prijateljski, društveni, porodični odnos. Stalno je budan, voli promene, ima smisao za humor. On je trajno srećan, poenta je biti srećan sa nekim drugim. Da bi to uradio, mora da upozna osobu drugačiju od njega, nekoga ko će zadržati njegovo interesovanje. Želi da uživa u novim iskustvima i da ne izgubi slobodu kretanja.

Jarac

Dužnost – poštovanje - ljubav

Jarcu je potrebno društveno prihvatanje, profesionalni uspeh i pristojno ponašanje. Bavi se ozbiljnim situacijama i ozbiljnim ljudima. Voli kvalitet i estetiku. Uspostavlja odnose sa perspektivom, sa ljudima koji imaju isti status, iste ciljeve i interesovanja. Važno je uzajamno poštovanje, on želi da se oseća ponosnim na svoje izbore, da mu se dive.

Vodolija

Prijateljstvo – sloboda – inovacija

Vodolija je pametna, druželjubiva, maštovita. Prvo postaje prijatelj, a zatim partner. Traži slobodu misli i govora i izbegava vezivanja i emocije, posebno melodramu. Mrzi kritiku i nedostatak humora. Zaljubljuje se, ali mu i lako dosadi. Za njega je važno duboko i suštinsko prijateljstvo, želi nekog sa kim može da podeli svoje tajne, da se smeje i oseća sebe. Ne toleriše ugnjetavanje i ograničenja, želi da bude nezavisan i da uživa u društvenosti. Iznenađenja i promene ga uzbuđuju u ljubavi.

Ribe

Osećanje - prihvatanje

Ribe traže sigurnost, stabilnost, traže ljude koji utiru put. Romantičan je i sanjiv, voli opuštanje i mrzi rutinu. Kreće se između sna i stvarnosti. Druželjubiv je, saputnik, erotičan, ali je i nesiguran. Želi da se oseća korisnim i potrebnim. Ljubav ga čini srećnim. Traži snažne emocije, velikodušnost, davanje i primanje ljubavi.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još