ČITANJE JE OPUŠTA: Ana Ivanović uživa u trudničkim danima (FOTO)

Poznata srpska teniserka, nekadašnja svetska teniserka broj jedan, Ana Ivanović, sa fanovima na društvenim mrežama neretko deli svoje fotografije iz privatnog života.

Kako je bračni par Ivanović-Švajnštajger objavio da čeka treće dete, mreže su usijane i njihovi pratioci širom sveta s nestrpljenjem očekuju lepe vesti. Za to vreme, Ana pokazuje da istinski uživa u drugom stanju.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se bez trunke šminke, u kućnom izdanju, opušta čitajući knjigu "Ostrvo leptira".

Da Ani trudnoća prija, zaključili su brojni obožavaoci, pa se tako ispod objave mogu pronaći komentari poput "izgledaš divno", "predivna devojka" i slično.

Podsetimo, Ana se udala za proslavljenog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera pre sedam godina, a u tom braku rodila je dvojicu sinova: Luku i Leona. Još uvek nije otkriven pol trećeg deteta, ali Anine prelepe fotografije iz trudničkog života potvrđuju jedno: srećna je i sija. Fanovi često opisuju odnos nje i njenog muža kao jedan od najskladnijih na javnoj sceni, a Ana to uvek potkrepi dokazima.

Autor: Nadlanu.com/M.B.
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još