STIŽU RODE: Trudna Tamara Milutinović?!

Pevačica Tamara Milutinović već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem.

On ju je nedavno i zapriosio, i to na svoj rođendan, u trenutku kada je stizala torta. Folkerka je zagrlila dečka i počela da plače, a njihova veza počela je nakon što su se upoznali putem Instagrama.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je Tamara i dodala:

- Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo.

Kako piše Nova.rs, Milutinovićeva je u drugom stanju.

Izvor blizak pevačici istakao je da su Tamara i Darko presrećni, ali da vest još uvek nisu podelili sa svima.

Izvor: Nova.rs
Foto: tamaramilutinovic/Instagram

Pogledajte još