SAVETI SEKSOLOGA: Kako da dovedete vašu partnerku do najintenzivnijeg orgazma?

Tik Tok možda nije prva stvar koja vam pada na pamet kada govorite o seksu, ali možda bi trebalo nekad da ga poslušamo, pogovoto ako se podudara sa mišljenjem strunjaka.

Prema objavi na jednom TikTok nalogu, žena može da doživi vrhunski orgazam kada joj partner tokom seksa pritisne donji deo stomaka.

- Ovo aktivira G-tačku i spolja, tako da su rezultati bolji - kaže vlasnica ovog naloga.

Video je postao viralan sa preko milion lajkova i komentara.

Na toj platformi postoje stotine video-snimaka koji tvrde da ova tehnika ima veoma dobre rezultate. Naravno, nijedan video ne pokazuje kako se ova tehnika primenjuje u praksi, ali medicinska sestra čiji je nalog @love.ria.nurse, koja je napravila prvi post o tome, objašnjava kako tehnika funkcioniše. Sudeći po objavi, pritisak na donji deo stomaka može spolja da aktivira G-tačku kod žena i ona može da doživi intenzivniji orgazam.

Šta kažu stručnjaci?

Seksolog Nes Kuper se slaže sa medicinskom sestrom.

- Spoljašnji pritisak može da deluje veoma pozitivno i da dovede do orgazma drhtanja nogu koje sve žene žele da dožive. Istina je da se često fokusiramo na penetraciju i zaboravljamo na mogućnosti zadovoljstva koje pruža stimulacija drugih delova tela - kaže on i nastavlja:

- Pritisak na donji deo stomaka može dovesti do stimulacije G tačke jer su organi veoma blizu jedan drugom, a tkiva u tom području su blisko povezana, uključujući klitoris i vaginu. Naravno, moramo zapamtiti da naš um takođe igra veliku ulogu u našem zadovoljstvu tokom seksa. Neki ljudi, na primer, mogu biti uzbuđeni i pri samoj pomisli da će drugi deo njihovog tela učestvovati u činu ljubavi.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još