ALEKSANDAR JE MIRAN I UMILJAT: Saška Đoković otkrila kako se snalazi u ulozi majke

Supruga Đorđa Đokovića, iako se porodila pre samo tri nedelje i na svet donela zdravog dečaka, vratila se poslu. U emisiji "Vikend iz Prvog reda", Saška otkriva, kako se snalazi u ulozi majke, ali i zbog čega se ovako rano vratila poslovnim obavezama.

- Osećam se odlično što kod kuće imam malu bebicu koja mi svakodnevno izmamljuje osmeh na lice, ali i što se nakon godinu dana mukotrpnog rada, ostvarila moja želja i sve na čemu sam radila sve do sada - kaže Saška i otkriva kakva je Aleksandar kao beba.

- Smatram da kako se roditelji ponašaju u kući, takva je i beba. Ona poprima tu energiju, a mi smo svi stvarno složni. Aleksandar je miran, spava, jede, jako je umiljat, a mama koristi svaki trenutak da može da ga gnjavi - rekla je kroz osmeh supruga Đorđa Đokovića i otkriva da je uspela da ostvari svoju želju i otvori salon.

- Salon se sa stoji iz tri dela. U prvom se nalaze ekskluzivne venčanice. U drugom delu salona, nalazi se šop u kome se može kupiti neki od mojih dizajniranih kupaćih kostima, haljine za mature, za žurke, kožna kolekcija, dok je treći deo napravljen kao salon za ulepšavanje. Devojke u ovom salonu mogu da iznajme haljinu ili da je kupe, a potom da se prepuste kod profesionalca šminkanju - kaže Saška i dodaje da uskoro planira i da proširi asortiman.

- Uskoro ćemo u naš asortiman ubaciti dekoraciju, muška odala, želim da tu ponudu proširim na razne frontove - rekla je Saška Đoković u emisiji "Vikend iz Prvog reda" i otkrila da će ona i Đorđe svakog 12. septembra praviti žurku povodom godišnjice braka, jer su njihovi prijatelji bili oduševljeni slavljem, a upravo na tim gala proslavama, planira da ponese i neku haljinu iz svog salona.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još