ŽANA ĐORĐEVIĆ POBEDILA U DUELU: Maja Kovačević izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Tokom emisije "Zadruga - Izbacivanje" voditelj Marko Đedović poveo je nominovane učesnice Maju Kovačević i Žanu Đorđević u salu za fizičko gde se održala igra Velikog šefa za opstanak u Beloj kući.

Voditelj im je objasnio da stopalima treba da drže četkicu i da na papiru ispred sebe napišu reč "Zadruga".

- Žani dupliramo glasove. Jedna ima 61, a druga 39 procenata glasova. "Zadrugu" večeras napušta Maja - rekao je voditelj.

Kovačevićeva se pozdravila sa cimerima i otišla u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević gde je progovorila o svom učešću u "Zadruzi".

- Malo mi je drugačije iskustvo bilo, biću skroz iskrena i reći ću da sam emotivno i psihički skrhana i iscrpljena. Unutra to nisam želela da pokažem tim strancima. Neki su mi manje, neki više dragi, ali nisu prijatelji da bih delila osećanja sa njima. Pokušavala sam da se izborim i da budem okej sama sa sobom svakog dana. Izgubila sam dva člana porodice. Ušla sam da bih pružila nešto više sebi i porodici i nikome nisam htela da dam do znanja kako sam, stavljala sam lažni osmeh na lice i treba mi da sad izbacim iz sebe sve što nosim. Otac je trebalo da dođe po mene i odvede me kući večeras... - rekla je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još