LJUBAV PLANULA DVA MESECA NAKON RAZVODA OD DANIJELE: Otkriveni novi detalji veze Ognjena Amidžića i Mine Naumović

Foto: TV Pink/Promo

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da je Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen, i to u Minu Naumović, koja je od njega mlađa skoro 20 godina.

Kako "Kurir" saznaje od dobroobaveštenog izvora bliskog Amidžiću, voditelj i njegova koleginica, koja u emisiji "Amidži šou" vodi segment "Pazi, Mina", svoju vezu su započeli još u avgustu prošle godine i do sada su je uspešno krili od svih.

Njih dvoje su upoznali zajednički prijatelji još ranije i u početku su bili samo poznanici. Međutim, kad se on razveo od svoje supruge Danijele Dimitrovske, počeli su intenzivnije da se druže, te su ubrzo shvatili da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Kako su se sve kockice brzo poklopile, Ognjen je Mini posle samo nekoliko nedelja od početka njihovog zabavljanja ponudio da mu se pridruži u novoj sezoni njegove emisije "Amidži šou" i da vodi jedan segment ove popularne emisije. Novosađanka je to odmah oduševljeno prihvatila pošto tada nigde nije radila, pa je vatreno krštenje imala u prvoj emisiji nove sezone u septembru, kad je Amidžić ugostio Aleksandru Prijović, Mirku Vasiljević, Bojana Vaskovića iz "Leksington benda" i Milana Vasića.

Kako izvor dalje navodi, njihov dogovor od početka veze je bio da nikome ne govore da su nešto više od prijatelja i kolega koji rade na zajedničkom projektu. Oni su se tako i ponašali sve vreme, te su bili krajnje profesionalni na snimanjima i niko ništa nije posumnjao. Ipak, kako se ljubav, kao i bolest, ne može sakriti, polako su počeli da se opuštaju i ponašaju slobodnije nego inače, pa je i do medija došla informacija da su njih dvoje u emotivnoj vezi kad su primećeni zajedno na jednoj benzinskoj pumpi.

Podsetimo, Mina je rodom iz Novog Sada, a svi koji je poznaju kažu da je veoma prijatna i da je kolege vole. Spekuliše se da se voditeljka već uselila kod Amidžića, a da par navodno izbegava restorane po Beogradu kako ne bi bili izloženi radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima.

Ognjen je nedavno za medije govorio o tome da od partnerki traži mnogo.

- Imam jako visoke kriterijume, i možda to nije opravdano, ali tako je. Moja buduća partnerka mora da ima bukvalno sve. Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - naveo je svojevremeno Amidžić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još