ALEKSANDAR JE DOŠAO U PRAVO VREME: Saška Veselinov Đoković progovorila o odgajanju sina i odnosu sa suprugom Đorđem

Otkako je voditeljka i model Saška Veselinov osvojila srce Đorđa Đokovića, brata najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, ovaj par ne prestaje da intrigira javnost.

Mnogi su spekulisali kako se nova Đokovićeva snajka uklopila u porodicu, a posebno u kakvim je odnosima sa jetrvom Jelenom Đoković.

Saška se pre nekoliko nedelja porodila i na svet donela dečaka kom su ponosni roditelji dali ime jakog značenja, Aleksandar.

Par se oko imena za naslednika dogovorio još na početku svoje ljubavi, a sada je Saška otkrila kako se snalaze u novoj ulozi.

Saška, ovo je prvi Uskrs sa bebicom...

- Đole i ja uživamo u praznicima i mnogo smo srećni što smo Uskrs proveli sa našim preslatkim sinom. Negujemo porodične vrednosti i Aleksandar je zaista došao u pravo vreme, kao kruna naše ljubavi.

Vidimo da si jako aktivna i kada je posao u pitanju, kako uspevaš da postignes sve?

- Uz dobru organizaciju, sve je moguće. Moj muž me je još na samom početku veze upoznao u tom poslovnom smislu, ja sam puna ideja i energije da sve što naumim i ostvarim. Vrlo je izazovno, njemu počinje ATP turnir Srpska Open u Banja Luci, sa druge strane ja sam otvorila Saash Wedding Concept - salon venčanica i radim uveliko, a sa treće, beba je stigla i potrebni smo mu u svakom smislu.. Nas dvoje jako dobro funkcionišemo i naizmenično preuzimamo obaveze, ključ uspeha je razumevanje i ljubav definitivno.

Može se primetiti da si se brzo vratila u formu... Imaš li neki savet za žene?

- Što se tiče moje linije, ja sam perfekcionista i ostalo je još nekoliko kilograma da skinem kako bih izgledala baš kao i pre trudnoće, da se vratim u formu života što ja kažem. Hranila sam se vegeterijanski, takav vid ishrane najviše prija mom telu.

Kako je protekao porođaj? Da li je istina ili mit da je trudnoća generalno najlepši period u životu jedne žene... S obzirom na to da se mnoge žene ne osećaju tako?

- Porođaj je protekao u najboljem redu, zaista imam divno iskustvo. Mnogo mi je značila Đoletova podrška i prisustvo, u sali su svi bili pozitivni i drago mi je da je beba došla u takvim okolnostima.

U medijima se često nagađa i oko tvog prezimena: Veselinov, Veselinov-Đoković ili samo Đoković?

- Prezivam se Veselinov-Đoković, ostavila sam svoje i dodala Đoletovo.

Ostvarila si se na svim poljima jako mlada... kakvi su planovi za budućnost?

- Što se tiče planova za budućnost, uživam u trenutnom uspehu ali radim i na novitetima koji će uskoro ugledati svetlost dana. Pričala jesam, ali ne dovoljno, da sam se u toku prosle godine prvi put susreta sa problemom opadanja kose. Samo nekoliko kozmetičkih preparata je meni rešilo problem, i to na sreću porodičnog prijatelja koji radi na Švajcarskom institutu kozmetologije. Ono što treba da se dogodi u narednom periodu je Saash Cosmetics, kozmetička linija preparata za oporavak kose.

Izvor: Espreso.co.rs
Foto: saskaveselinov/Instagram

Pogledajte još