IZLUDEĆETE SVOG PARTNERA: Tri trika do nikad žešće akcije

U nastavku saznajte kakve žene muškarci najviše vole u krevetu!

Razmišljajte "izvan kutije"

Radoznalost i isprobavanje nečeg novog u krevetu uzbuđuje muškarce. Budite otvorene prema novim stvarima i predložite partneru nešto što do sada niste radili u vaša četiri zida. Ukoliko ste po prirodi zatvorene i stidljive, nema ničeg lošeg u tome da pogledate neki erotični film ili pročitate knjigu na tu temu. Dokazano je da žena gledanjem porno filmova uče nove stvari. Pričajte sa partnerom i saznajte šta ga najviše uzbuđuje.

Obratite pažnju na ruke i dodire

Ponekad u toku intimnog odnosa, tačnije u zanosu, žene zaborave na dodirivanje i zagrljaje. Ruke igraju važnu ulogu i daju veći osećaj intimnosti i nežnosti. Dodirujte i mazite intimna mesta i delove tela koja mu najviše pružaju zadovoljstva. Na taj način ćete mu dati do znanja koliko vam je lepo sa njim. Jedan od saveta muškaraca jeste masaža pre samog čina.

Isprobajte različite poze

Zašto da ne isprobate drugačiju i novu pozu u krevetu od uobičajene? Osvežićete vaš odnos, a i jednom i drugom će prijati. Otvoreno pitajte da li bi mu odgovaralo da malo zamenite uloge i promenite pozu. Novo osveženje je uvek dobrodošlo.

Izvor: Najžena.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još