POTRESNA SCENA U BELOJ KUĆI: Marija Kulić i Ivan Marinković grcali u suzama zbog Željka (VIDEO)

Tokom podele budžeta u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, ovonedeljni vođa Ivan Marinković veliki budžet udelio je Mariji Kulić.

- Ti si znaš šta sve nas vezuje, mislim da imamo sasvim korektan odnos i da ćemo jednog dana biti zahvalni jedno drugom. Ponosan sam na sebe što sam uspeo da izdržim pritisak oko Željka. Što se mene tiče, to će tako i ostati. Žao mi je što nisam ranije shvatio ozbiljnost ove situacije, ali ovaj projekat mi je dao svoju mogućnost. Imam svoj mali svet kod kuće, a sada imam i Željka, i svoju ćerku, tri fronta za koja moram da se borim. Ja sam spreman za sve to, to je naša sudbina - govorio je Ivan.

- Hvala, Ivane, na rečima koje si izgovorio, ja tebe razumem i pokušavala sam da razumem tvoj život. Vidim u tebi čoveka koji ima želju da bude sa Željkom, bile su mnoge nesuglasice na početku. Boli me što nisi mogao ni jednom da dođeš kod Željka na rođendan. Sutra je tebi rođendan, ali ja ne mogu da gazim po Željku, kako ja da dođem kod tebe. Za tebe sam uvek tu do kraja rijalitija, želim ti sve najlepše sutra, da se još jednom ostvariš kao otac. Sutra neću doći, rekla sam ti zbog čega - kroz suze je pričala Marija.

- Nikome to nisam uzeo za zlo, ali te kapiram - rekao je Marinković.

- Nadam se da nećeš da zaboraviš da si Željkov otac, kad se sve ovo završi - rekla je ona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još