PONOSNI OTAC OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU IZ PORODILIŠTA: Marija Mikić sa sinom u naručju

Poznata pevačica Marija Mikić porodila se danas u Beogradu i na svet donela svoje drugo dete.

Tridesetogodišnja brineta rodila je sina, a ponosni otac, njen verenik Jovan Pantić na društvenoj mreži Instagram objavio je prvu fotografiju svoje voljene sa naslednikom u naručju i otkrio koje ime su odabrali za mališana.

- Milija Pantić! Postao sam otac još jednog dečaka! Hvala ti, hrabra moja. Hvala ti, nasmejana moja. Hvala ti, dobra moja. Hvala ti, posebna moja. Hvala ti, devojčice moja. Hvala ti, ljubavi moja. Hvala ti, Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te! - napisao je Pantić pokraj fotografije iz porodilišta i dodao:

- Želim da se obratim prijateljima: Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju, i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već ćemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju.

Podsetimo, Marija i Jovan početkom jula prošle godine dobili su ćerku Đurđu, dok Pantić iz prvog braka ima sedmogodišnjeg sina Vuka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: wwwmarijamikiccom/Instagram

Pogledajte još