NISAM ŽELELA DA NARUŠAVAM LEPE DANE: Tamara Milutinović progovorila o tajnom venčanju i priznala zbog čega je krila da je trudna

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je u tajnosti izgovorila sudbonosno "da" fudbaleru Darku Jevtiću. Venčanje je održano daleko od očiju javnosti i to baš na njen rođendan. Intimna svadbu priređena je u Novom Sadu, gde se održalo građansko venčanje, a proslavu su napravili na salašu.

Trudna pevačica je zablistala u raskošnoj venčanici, a trudnički stomak joj se vidno ocrtavao ispod venčanice. Ona je sada otkrila kakvi su utisci nakon tajnog venčanja.

- Nestvarno, sve je kao da sam u nekom filmu. Čudno mi je da sam doživela da pričam o tim temama i da ih otvorim - priča Tamara koja je sem venčanja, od javnost krila i da je u blagoslovenom stanju:

- Krila sam da bih bila u miru, prvenstveno sama sa sobom. Sada, ja nemam mira jer želim sve da ispoštujem, a prosto ne mogu. Meni je to stres, želim da se smejem. Lepo mi je i ne želim da narušavam te lepe dane.

Njen izabranik i ona su, nakon ceremonije venčanja, istog dana otkrili i pol bebe.

- Činjenica je da sam srećna i da sam sve ovo priželjkivala. Priželjkivala sam devojčicu, a on samo da imamo zajedničko dete. Mislim da će njeni roditelji biti ludo zaljubljeni u nju i da će je voleti oboje - priča Tamara.

Ona je otkrila koji je trenutak u prethodnom periodu bio za nju najemotivniji.

- Ne znam da li mi je bio lepši čin kada me je verio ili kada smo saznali da ćemo dobiti devojčicu.

Kako kaže, vreme je da se povuče i uživa u blagoslovenim danima zajedno sa partnrom Jevtićem.

- Dosta sam radila čak i u periodu kada još niko nije mogao da primeti da sam trudna. Hvala bogu, stomak mi se nije video. Radila sam, a sada ću u dogovoru sa doktorima napraviti jednu pauzu - priča Tamara pa otkriva da li ume da posvađa sa suprugom:

- Nemamo svađa, stvarno smo se našli. Nije teško biti sa dobrim čovekom.

Ona je dodala da je mentalna higijena takođe veoma bitna pogotovo ako je osoba izložena javnosti.

- Svaka osoba koja se bavi javnim životom treba da ima čoveka ili osobu sa kojom razgovara. Svako ko se bori sa nekim svojim demonima treba da se posavetuje sa nekim stručnim licem - kaže ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još