VIDIM SAMO NA JEDNO OKO, ISHOD JE NEIZVESTAN: Nataša Šavija otkrila detalje nasilja i povreda koje joj je naneo Stefan Karić

Rijaliti zvezdi Stefanu Kariću određen je pritvor u roku od trideset dana zbog sumnji da je u noći između 30. aprila i 1. maja krvnički pretukao Natašu Šaviju. Nataša je trenutno u KC Vojvodine, gde je operisana nakon teških telesnih povreda koje je zadobila. Ona se danas oglasila na svom profilu na Instagramu gde se obratila svima onima koji opravdavaju Karićeve postupke. Uz objavljeni tekst ona je apelovala da se zaustavi nasilje nad ženama.

- Kada neko kaže: "Niko nije očekivao od takve dobrice, nešto mora da se desilo, da čujemo i njegovu stranu priče", zanima me kakva to strana priče, zaboga, može da bude, da opravda ovo? A priča je bila u njegovoj glavi, verovali ili ne! - počela je jezivu ispovest, a potom nastavila:

- On - zdrav, prav, ništa mu ne fali. Ja - težak prelom jagodične kosti, oko i vilica se spustili (reči doktora i zabeleženo u izveštaju), hospitalizacija, nesnosni bolovi posle operacije, infekcija rane ispod oka, na sve to svaki dan po bolnicama, infuzije, samo kašasta hrana i krevet. Vidim trenutno na jedno oko, a ishod neizvestan! Trauma, košmari... Kosu još ne smem da raščešljam jer me boli teme kako me je krvnički čupao...

Šavija, takođe, dodaje da za svaku povredu ima dokaz u vidu lekarskog izveštaja.

- Je l' vam poznato posle nekog zločina da govore za zločinca: "Pa, bio fin, niko to od njega nije očekivao"? Tako bih vam uslikala izveštaje da vidite da sve što kažem je zaista tako! Ali, verujte mi! Imam sve crno na belo, samo zbog sudskog procesa ne bi trebalo da objavljujem. Ali doći će dan i za to. Voleli me, ne voleli, mislili o meni loše, dobro, ja nisam bitna u priči, ovo ne sme da se radi! Niko ne bi hteo da gleda svoje dete u ovom stanju i da mora da ga neguje kao kad ga je dizao iz pelena. A o stanju moje porodice da ne pričam.

Autor: Nadlanu.com
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još