SUDBINSKI PAROVI: Samo jedan horoskopski znak odgovara vašem i sa njim je ljubav zagarantovana

Za svaki horoskopski znak postoji jedan koji mu savršeno odgovara - po karakteru, po osobinama. Ovo su Zodijak parovi koji su suđeni jedni drugom.

Ovan

Ovnu treba Devica u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna – a naročito drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog Ovna obema nogama na zemlji.

Bik

Bez Vodolije se Bik neće dobro snalaziti. Naime, Vodolija je puna energije, temperamentna. To oduševljava Bika koji se raduje i zna da uživa u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor.

Blizanci

Blizanci ne mogu da zamisle život bez Bika. Bik je jako strpljiv sa ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za živahne Blizance.

Rak

Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija. Ona je hrabara, odlučana i neustrašiva. Osim toga je strastven i veran znak. Upravo to što treba osećajnom i suzdržanom Raku.

Lav

Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu treba Vodolija u svom okruženju. Svejedno da li u krugu prijatelja ili porodice. Važno je da Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma i energije Vodolije. To podiže samopouzdanje i spontanim Lavovima.

Devica

Strelac svojim humorom, opuštenošću i dalekovidošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj Devici savršena dopuna.

Vaga

Osobe rođene u znaku Vage treba da u svom životu imaju Ribu, jer ona je saosećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osećajnim Vagama koje teže umerenosti.

Škorpija

Škorpiji je jako teško bez Vage. Ona je osećajna, diplomatski nastrojena i ima na ljude dobar uticaj. Škorpija je često vrlo instinktivana, stroga i izazovana – pa tako ova dva znaka čine u prijateljstvu, na poslu i u porodici savršen duet.

Strelac

Strelcu u životu treba Lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovernog Strelca dobra suprotnost.

Jarac

Život Jarca lepši je ako ga može provesti sa Blizancima. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponuje savesnom, često suzdržanom i pomalo tromom Jarcu.

Vodolija

Vodoliji treba Rak ​u svom životu. Rak je osećajan, ima smisla za humor vrlo je maštovit. Na sve to je i brižan. To dopunjuje život Vodoliji, jer ponekad zna biti vrlo impulsivna i napadna, i čak nervozna i ekscentrična.

Ribe

Za Ribe je život bez Jarca mnogo teži. Jarac je objektivan, koncetrisan i vrlo pouzdan. Osim toga je verno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosetljivom Jarcu.

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još