PEVAČICA ODUŠEVLJENA ZETOM: Ćerka Elme Sinanović udaje se za bogatog šeika u Kataru

Poslednjih dana na estradi su sve glasnija šuškanja da se Hulija Sinanović, ćerka pevačice Elme Sinanović, udaje, i to ni manje ni više nego za bogatog šeika u Kataru.

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je zamolila za anonimnost, pevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna i o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

- Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane - kaže izvor i dodaje:

- Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž.

Sinanovićeva se ovim povodom nije oglašavala, a nedavno je u emisiji "Ekskluzivno" ispričala da uskoro putuje u Katar.

- Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je - samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto - uz osmeh je rekla tada pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: elmasinanovic_official/Instagram

Pogledajte još